Iată tot ce trebuie să știi despre un piercing în buric. Informații utile de la specialiști

În cazul în care te gândești să optezi pentru un piercing în buric, dar încă nu știi ce presupune această procedură, cum se realizează, cum trebuie îngrijită ulterior zona, ori ți-e teamă de durerea pe care o vei resimți în timpul procedurii, cu siguranță știi cât este de important să te informezi înainte de a lua orice decizie.

Citește următoarele rânduri pentru a afla toate aceste informații despre un piercing buric de aici, astfel încât să iei cea mai bună decizie penru tine!

Realizarea unui piercing buric

Procedura de realizare a unui piercing în buric este destul de asemănătoare cu orice procedură de introducere a unui piercing. Este foarte important să alegi un salon specializat pentru efectuarea procedurii, pentru a te putea bucura de rezultatul dorit. În prima etapă, te vei consulta cu artistul care va realiza procedura, pentru a stabili cu exactitate una dintre opțiunile pe care le ai la dispoziție și pentru a primi chiar și informații despre îngrijirea ulterioară a zonei străpunse. De asemenea, este bine să ții cont că ai posibilitatea de a opta pentru utilizarea unui anestezic local, pentru a fi protejat de disconfort în timpul realizării perforării. După stabilirea locului și a modelului ales, piercerul va curăța foare bine zona , în acest fel scăzând foarte mult posibilitatea apariției unei infecții, iar apoi, utilizând un marker special, va marca locul care va fi perforat cu exactitate. Zona va fi străpunsă cu ajutorul unui ac steril, iar apoi piercerul va introduce bijuteria aleasă în locul respectiv și o va fixa.

Cât este de dureroasă procedura

De obicei, realizarea unui piercing nu este foarte dureroasă, deoarece procedura în sine nu este una de durată. Dacă totuși ești o persoană sensibilă la durere, discută cu piercerul despre utilizarea unui anestezic local. În acest fel, vei fi ferit de orice disconfort din timpul procedurii!

Îngrijirea ulterioară

Piercerul îți va oferi toate informațiile legate de  îngrijirea ulterioară a piercingului, pe care va trebui să le ai în vedere până la vindecarea completă a zonei. Este bine să știi că va trebui să ferești zona de razele soarelui, de nisip și praf, și că aceasta va trebui igienizată cu regularitate.

Tipuri de piercing buric

Este important să știi că există mai multe tipuri de piercinguri în buric. Pentru alegerea cea mai bună pentru tine, trebuie să ai în vedere toate aceste variante:

  • piercing clasic în buric: este cel mai comun tip de piercing în care bijuteria este plasată în partea de jos a buricului;
  • piercing invers în buric: este asemănător celui clasic, cu deosebirea că bijuteria este plasată în partea superioară a buricului;
  • piercing dublu în buric: presupune două perforări în zona buricului;
  • piercing în jurul buricului: presupune introducerea unei bijuterii care înconjoară toată zona buricului;
  • piercing spirală: este un tip de piercing mai complex, în care bijuteria atașată formează o spirală în jurul buricului;
  • piercing în lanț: presupune introducerea un lanț care leagă două sau chiar mai multe perforări realizate în zona buricului.

Pe InkStar.ro poți obține chiar mai multe informații despre un piercing buric, piercing nas sau piercing în sprânceană! Tot aici poți opta chiar și pentru realizarea unui tatuaj de care să te bucuri pentru totdeauna! Folosește datele de contact de pe site și alege să obții rezultatul dorit într-un loc autorizat, fără a-ți pune sănătatea în pericol! Aici, artiștii sunt gata să îți ofere o consultanță legata de piercing: https://inkstar.ro/piercing/ și să îți îndeplinească dorința!