Deschizi un magazin in capitala? Iata cum te poate ajuta o agentie SEO Bucuresti!

Conteaza atat de mult locatia in care iti deschizi magazinul? Ei bine, in ziua de astazi, nu prea – indiferent de locatie, sunt sanse foarte mari sa oferi clientilor si posibilitatea de a realiza comenzi online. In cazul multor magazine online, livrarea este oferita nu doar la nivel local, ci national.

Totusi, daca iti deschizi un magazin in capitala, atunci vei avea nevoie cu siguranta de o agentie SEO Bucuresti. Doar aceasta iti poate oferi servicii cu adevarat complete, anume expertiza locala!

Chiar daca SEO este un domeniu complet digital, in ultimii ani partea de local a capatat din ce in ce mai multa importanta. In ziua de astazi, ai la dispozitie Google Business Profile, un instrument oferit de Google, dedicat afacerilor de la nivel local – si care face minuni chiar si in randul magazinelor online!

Au magazinele fizice nevoie de un website?

Prezenta in mediul online este obligatorie in ziua de astazi. Chiar daca nu planuiesti sa ai o sectiune de magazin online sau sa oferi clientilor posibilitatea de a realiza comenzi online, brandul tau trebuie sa fie prezent online.

Mai exact, trebuie sa existe un loc in care sa fie afisate datele de contact si informatii despre brandul/magazinul tau. Desigur, aceste detalii pot fi afisate si in alte locuri, nu doar pe un website.

De exemplu, poti apela la profile de social media pentru a pune la punct prezenta brandului tau. Totusi, nu poti evita colaborarea cu o agentie SEO Bucuresti, pentru ca exista un alt element obligatoriu pe care trebuie sa-l utilizezi – Google Business Profile.

Chiar daca nu ai un website, trebuie sa ai un profil Google Business bine pus la punct. Pe scurt, ai nevoie de un specialist in SEO local pentru a revendica si mai apoi optimiza din punct de vedere SEO profilul Google al afacerii tale.

O agentie poate scoate in evidenta calitatile produselor tale

Google Business Profile nu este doar o alta iconita pe Google Maps pe care utilizatorii pot da click. Din mai multe puncte de vedere, acest profil dedicat poate fi vazut ca un profil social media in care iti prezinti afacerea potentialilor clienti.

Cu ajutorul unei agentii SEO din Bucuresti, poti afla cum sa exploatezi anumite functionalitati – precum recenziile lasate de clienti. Desigur, daca apelezi la o agentie full service afli mai multe si despre cum poti integra solicitarea unei recenzii in evenimentele si activitatile afacerii tale.

Totodata, in Google Business Profile poti posta si actualizari aferente afacerii tale – reduceri, promotii, precum si un catalog de produse direct in rezultatele cautarii. Astfel, potentialii clienti au in pagina de rezultate toate motivele pentru care ar trebui sa-ti viziteze magazinul – fie acesta online sau nu.

O agentie SEO Bucuresti cunoaste competitia

Putini stiu faptul ca ai parte de avantaje cu adevarat speciale atunci cand iti cunosti competitia, dar mai ales atunci cand stii exact cum sa raspunzi eforturilor lor de marketing. Un departament SEO dispune de cunostintele si uneltele necesare pentru a-ti mentine afacerea cu un pas inaintea competitiei. Cine nu si-ar dori acest lucru?

Agentia The Markers este aici sa-ti ofere si tie acel avantaj – programeaza o intalnire chiar acum si afla ce beneficii poate aduce o strategie SEO completa afacerii tale!