Ce trebuie să știi când organizezi o nuntă?

Încă puțin până la marele eveniment? Nunta se numără printre cele mai importante momente din viața ta – tocmai de aceea trebuie organizat corespunzător. În cazul în care nu știi exact cum să trasezi sarcinile sau să planifici activitățile, nu trebuie să-ți faci griji. Pas cu pas vei reuși să obții rezultatele dorite.

Ce trebuie să faci pentru o nuntă perfectă?

Te întrebi care este secretul nunților perfecte? Organizarea atentă și planificarea în detaliu. Dacă îți dorești ca totul să iasă conform așteptărilor trebuie să ai în vedere următoarele aspecte:

 • Învață să delegi sarcinile – Chiar dacă e vorba de ziua în care tu și partenerul tău trebuie să străluciți, nu trebuie să te suprasaturezi. Colaborează cu o echipă specializată și nu ezita să optezi pentru servicii de hostess nunti.
 • Timpul nu așteaptă niciodată – Încearcă să te hotărăști din timp în privința aranjamentelor florale potrivite sau a melodiilor care pot fi integrate în playlistul petrecerii. Cu cât amâni mai mult, cu atât lucrurile se vor aglomera ulterior.
 • Ține cont de stilul personal, dar și de preferințele invitaților – Nunta este momentul dedicat exclusiv ție, dar nu înseamnă că nu trebuie să iei în considerare și dorințele invitaților. Verifică dacă există persoane cu diverse alergii la mâncare sau care au anumite preferințe în materie de muzică.
Pretty smiling wedding planner with tablet computer in restaurant

De ce ai nevoie pentru a organiza o nuntă?

Dacă vrei să te asiguri că nunta ta iese conform așteptărilor, trebuie să bifezi următoarele lucruri:

 • Bugetul corect – Un eveniment atât de spectaculos precum este nunta necesită o investiție pe măsură. Nu te poți limita la alternative ieftine doar pentru că nu ai de ales. Încearcă să faci economii din timp pentru a te putea răsfăța mai apoi cu decoruri creative și ținute impecabile.
 • Personal profesionist – Nu e vorba doar de chelneri sau barmani. Nunta ta va rămâne cu siguranță în memoria invitaților ca o surpriză plăcută dacă te orientezi către o agenție hostess  nunti. Hostessele sunt special instruite pentru a garanta experiențe plăcute oaspeților.
 • Listă de invitați – Elaborează din timp o listă cu cei pe care dorești să-i inviți la nuntă. Asigură-te că primești confirmările înainte de a trasa spațiul din restaurant. De asemenea, nu invita persoane doar de dragul de a le avea acolo. Într-o zi așa de frumoasă trebuie să îi ai alături pe cei la care ții cu adevărat.
 • Locația adecvată – Pe lângă preferințele în materie de confort și estetică, asigură-te că respectivul spațiu dispune de toate facilitățile necesare. De asemenea, ia în calcul și posibilitatea apariției condițiilor meteo nefavorabile.
 • Colaborează cu fotografi și videografi profesioniști – Pentru a imortaliza momentele importante ale nunții tale. Asigură-te că le împărtășești dorințele tale și că sunteți în acord cu stilul fotografic și videografic abordat.

Top 3 motive pentru care ar trebui să alegi hostesse la nuntă  

Alegerea unor servicii hostess Bucuresti pentru nunta ta reprezintă o alegere inspirată din 3 motive principale și anume:

 1. Primirea călduroasă a invitaților – Hostessele pot oferi o primire prietenoasă și călduroasă invitaților tăi. Ele pot întâmpina oaspeții la intrare, îi pot îndruma către zona corectă și pot oferi informații utile despre eveniment. Prin prezența lor, hostessele vor oferi experiențe memorabile.
 2. Coordonarea și organizarea – Echipa de hostesse poate ajuta la coordonarea și organizarea evenimentului. Direcționează invitații către locurile alocate, se asigură că fiecare aspect al evenimentului decurge conform programului și că toate detaliile sunt gestionate eficient.
 3. Soluționarea problemelor – În cazul apariției unor situații neprevăzute sau problemelor minore, hostessele pot interveni prompt și eficient pentru a le rezolva. Nu e neapărată nevoie de prezența ta. Tu te poți bucura din plin de emoția momentului.

Pentru o nuntă ca-n povești alege cu încredere serviciile unei agentii hostess Bucuresti!

Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.

Learn More →