3 motive să apelezi la servicii de mutări mobilă București deși distanța este scurtă

Când ai nevoie să îți muți mobila dintr-o clădire în alta și nu părăsești Capitala, te întrebi dacă poți îndeplini misiunea fără să soliciți serviciile unei firme de mutări mobilă București. Este posibil, însă nu și indicat, din motivele pe care le poți afla mai jos.

Chiar și pe distanțe scurte!

Dacă iei un compas mare și îi poziționezi acul la Universitate, poți trasa un cerc care să înconjoare Capitala stabilind o rază de 10 km, cel mult 12 km. Este o distanță relativ scurtă, ușor de parcurs mai ales pe arterele rutiere mai mari în afara orelor de vârf.

Îți poți muta mobilierul pe o asemenea distanță apelând la un vecin sau la o cunoștință cu o dubă, făcând fără probleme câte drumuri este necesar. Poți face asta absolut oricând, deși mai indicat este să apelezi, totuși, la profesioniștii din mutări mobilă care pot parcurge distanțe mult mari mai și care uneori merg și în străinătate cu mobila clienților lor.

Un prim motiv

Acesta e reprezentat de nivelul de pricepere al oamenilor ce își câștigă pâinea din asta, care fac această activitate zi de zi, fiind antrenați și cunoscând toate aspectele, inclusiv cele care ție o să-ți scape. Aceștia știu cum să împacheteze piesele de mobilier pentru a le proteja, cum să apuce mobila pentru a nu o scăpa în mod accidental, au tehnici de evacuare pe căi înguste precum uși, lifturi, casa scării, chiar ferestre și știu bine cum să așeze mobila în dubă și cum s-o fixeze astfel încât să nu se deterioreze pe transport.

Un alt motiv

Acesta este la fel de important ca primul și se referă la faptul că echipa vine cu o autoutilitară potrivită mobilei tale (și lucrurilor pe care le muți odată cu ea). Chiar dacă volumul mobilierului este mare, totul se poate rezolva într-un singur drum, cel mult în două drumuri. Autoutilitara lor nu va trosni la toate curbele, fiind în stare bună și condusă bine. De ce să stai cu grijă și să descoperi, când ajungi cu oglinda în încăperea de destinație și o despachetezi, că aceasta s-a spart într-un colț chiar și după o călătorie atât de scurtă? O mutare de mobilă poate fi și fără stres.

Al treilea motiv

Și acesta e un motiv foarte important: scapi de stresul organizării și coordonării celorlalți (rude, prieteni, colegi, vecini) pe care i-ai chema în ajutor. O mutare mobilier înseamnă o simplă rutină pentru angajații firmei Mutari-bucuresti.ro, organizarea ireproșabilă și adaptarea la fața locului fiind esențiale pentru ducerea la bun sfârșit a misiunii, ca să nu existe întârzieri neplanificate ori evenimente nefericite.

Te gândești la costuri?

Tariful perceput de o asemenea firmă demutări mobilă Bucureștieste avantajos, ușor de acoperit de buzunarul mediu al bucureșteanului și nici nu depășește cu mult costurile unei mutări efectuate în regie proprie (dacă le aduni pe toate, îți dai seama mai bine: cu cât îți cinstești cunoștințele care te ajută, cât te costă foliile de protecție și cutiile, cu cât îl plătești pe șoferul cu duba, dar și cât costă o oglindă nouă, care să o înlocuiască pe cea crăpată).

Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.

Learn More →