FRF si Timisoreana au prelungit contractul de sponsorizare pentru Cupa Romaniei

[ad_1]

Cea mai amplă competiție fotbalistică din România, la care participă cluburi din toate eșaloanele fotbalului românesc, Cupa României, va beneficia de susținerea Timișoreana, din postura de sponsor oficial, pentru următorii doi ani și jumătate, continuând astfel un parteneriat valoros început încă din 2006, informeaza site-ul Federatiei Romane de Fotbal.

Noul parteneriat este valabil până la finalul sezonului 2024-2025. Reinventată în vara trecută, prin implementarea unui nou format competițional, în conformitate cu competițiile intercontinentale, cu scopul de a crește interesul cluburilor și de a ridica nivelul de joc, Cupa României, “Inima fotbalului”, va continua să atragă milioane de iubitori ai fotbalului din toată țara.

Detalii pe Reusita.ro

Articolul FRF si Timisoreana au prelungit contractul de sponsorizare pentru Cupa Romaniei apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.

Learn More →