CSO Voluntari, victorie in LNBM cu campioana U BT Cluj Napoca

[ad_1]

CSO Voluntari a reusit, in aceasta seara, o pretioasa victorie in fata campioanei en-titre la baschet masculin, 89-86 (20-22, 18-20, 24-22, 27-22) in Turul Invingatorilor, in Sala Sporturilor „Gabriela Szabo” din Voluntari, la capatul unei partide interzise cardiacilor.

Gazdele au preluat conducerea pe tabela in ultimele minute si au incheiat partida cu un succes care demonstreaza ca echipa manageriata de Ionut Georgescu poate sa fie o nuca greu de spart chiar si pentru o formatie care acum cateva luni facea istorie in Cupa Campionilor.

Foto: Bucuresti Business

Cele mai multe puncte au fost reusite de Todddrick Gotcher – 25, Watson jr. -17, Dominic Morris -15 si David Vida -13, pentru CSO Voluntari, respectiv Emanuel Cate – 20, Leonardo Meindl – 18, Stefan Bircevic – 11, Kasey Stepherd – 9 si Nandor Kuti – 11 pentru U BT Cluj Napoca.

In urma acestui rezultat, U BT Cluj Napoca este pe locul 2, cu 31 de puncte, iar CSO Voluntari este pe locul 4, cu 26 de puncte.

Articolul CSO Voluntari, victorie in LNBM cu campioana U BT Cluj Napoca apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]