Campionatul Mondial de Polo U20 va avea loc la Otopeni, in 2023

[ad_1]

Bucureștiul va fi, din nou, gazda unei competiții internaționale, ceea ce arată că orașul nostru devine un punct important pe harta marilor întreceri sportive.

În această vară, va avea loc în România ”Campionatul Mondial de Polo U20 – 2023”, care va reuni 20 de echipe, respectiv 500 de sportivi din toate colțurile lumii: Serbia, Spania, Ungaria, Grecia, Croația, Italia, Muntenegru, Japonia, Kazahstan, Uzbekistan, Statele Unite ale Americii, Canada, Brazilia, Argentina, Puerto Rico, Africa de Sud, Iran, Australia, Noua Zeelandă și România.

Competiția se va desfășura în perioada 08 – 18 iunie și va fi găzduită de Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

„Evenimentul va fi un mijloc de promovare a imaginii Capitalei și a produselor culturale, artistice și turistice pe toate continentele, fiind transmis în direct în întreaga lume”, a scris primarul general al capitalei, Nicusor Dan, pe pagina sa de facebook.

🏊‍♀ Pentru buna desfășurare a evenimentului, Consiliul General al Municipiului București a aprobat un Acord de colaborare între Primăria Capitalei, Societatea de Transport București și Federația Română de Polo.

De la preluarea mandatului, am încercat să stimulăm apariția evenimentelor importante în Capitală. Reamintesc faptul că au avut loc la București ⚽ Campionatul European de Fotbal 2020, 🏀 Campionatul Mondial de Baschet 3X3 pentru Tineret, prima etapă din ♟ Grand Chess Tour 2021, precum și evenimente naționale.

Articolul Campionatul Mondial de Polo U20 va avea loc la Otopeni, in 2023 apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]