Ai probleme în familie? Simți că nu mai ești tu? Discută cu un psihoterapeut!

Foarte mulți dintre noi ne confruntăm cu diferite traume și probleme la nivel emoțional care, cu siguranță au nevoie de tratament. Se întâmplă deseori să cedăm în fața unor conflicte minore, iar acest lucru este un semn de întrebare asupra sănătății mentale. Nu mai este de mult un subiect tabu medicul psiholog, așadar, dacă ai avut până acum dubii în această privință, cu siguranță trebuie să scapi de ele!

Dacă starea ta emoțională are de suferit, un psihoterapeut este soluția. Daniel Ivan te așteaptă la ședințe pe terapii personalizate, care să îți îmbunătățească starea.

Medicul psiholog nu este medic psihiatru, iar această delimitare este făcută printr-o mulțime de căi. În timp ce cu psihoterapeutul vorbești deschis despre problemele tale, medicul psihiatru prescrie un tratament. Diferența dintre cele două este una foarte mare și chiar o mulțime de oameni nu o văd. Chiar și așa, indiferent de ceea ce ai la cunoștință sau nu, trebuie să discuți cu un medic atunci când este cazul. Stresul cotidian, trecerea printr-o traumă din copilărie sau evenimentele tragice cu care ne confruntăm pe parcursul vieții pot afecta mai mult decât crezi întreaga sănătate psihică și fizică.

La cabinetul de psihologie al medicului Daniel Ivan ai la dispoziție mai multe servicii pe care le poți solicita. Atât pentru propria persoană, cât și împreună cu partenerul de viață sau chiar cu copilul, poți apela la acestea pentru îmbunătățirea relației dintre voi. Metodele psihoterapeutice folosite sunt de mai multe tipuri, pliindu-se astfel pe nevoile fiecărui pacient. Te poți programa chiar și la psihoterapia online, în cazul în care ești departe de cabinet. Pentru mai multe informații, citeste aici despre un psihoterapeut Bucuresti.

Servicii de psihoterapie pentru fiecare pacient

Apelarea la psiholog este un pas către vindecare, lucru pe care ar trebui să îl înțeleagă toată lumea. Acesta te va ajuta să depășești mai ușor anumite impedimente, să te dezvolți și chiar să îți îmbunătățești personalitatea. Fie că este vorba despre o persoană care nu se poate integra în societate, fie că ne referim la cei care au probleme în familie, suferă de anxietate, depresie sau relația de cuplu nu funcționează, în orice caz mersul la psiholog poate fi o soluție excelentă.

Serviciile de psihoterapie oferite sunt ideale pentru cei care au probleme de personalitate, probleme de cuplu, suferă de anumite afecțiuni precum atacuri de panică, situații de criză sau stres. Acestea pot afecta atât relațiile cu cei din jur, cât și întreaga sănătate mentală, lucru care poate duce la mai multe probleme.

Metode psihoterapeutice diverse

Medicul Daniel Ivan se concentrează pe fiecare pacient în parte, punând în aplicare mai multe metode psihoterapeutice. Acesta folosește terapia cognitiv-comportamentală, schema Therapy, cât și terapie de cuplu și de familie. Pe site-ul danielivan.ro ai la dispoziție toate detaliile despre fiecare terapie în parte, cât și cui i se aplică.

Pentru mai multe informații, trimite un mesaj la contact@danielivan.ro sau sună la numărul de telefon de pe site.