Transportul de mărfuri internațional în condiții de criză a şoferilor şi containerelor maritime

Funcția de transport interacționează cu funcțiile logistice și comerciale. Transportul internațional necesită asumarea unor noi misiuni, precum transportul mărfurilor pe distanțe mai mari, utilizarea mai multor moduri de transport, monitorizare și trasabilitate sporite sau gestionarea formalităților vamale.

Nu este ușor să organizezi fiecare flux, mai ales când folosești transport multimodal. Astfel, poți alege să internalizezi această funcție sau să o externalizezi pentru a reduce costurile și a beneficia de know-how-ul unei companii specializate.

În prezent, ai la dispoziție multe moduri de transport atunci când dorești să exporți sau să imporți mărfuri. Colaborează cu o companie de transport de încredere, alegând una în funcție de reputația, costurile, timpii de livrare și securitatea acesteia.

Orient SRL din Rădăuți, județul Suceava este specializată de aproape 30 de ani în transportul intern și international de mărfuri către numeroase destinații europene și nu numai. Misiunea societății este de a deveni prima alegere a clienților în ceea ce privește transportul de marfă.

Organizând cu succes de mai mulţi ani transporturi de marfă rutiere, maritime, multimodale, feroviare, agabaritice, aeriene sau combinate, ORIENT deţine echipa şi know-how-ul de specialitate pentru gestiona cu succes toate operațiunile de transport internațional. Înființată în anul 1991, compania oferă clienților servicii complete de transport marfă.

Experiența, seriozitatea, flota firmei permit o mai bună fiabilitate a termenelor limită, livrarea mărfurilor în deplină siguranță și monitorizarea în timp real a mărfurilor.

Echipele angajate stau la dispoziția clientului pentru a defini împreună cele mai bune soluții pentru toate nevoile în materie de transport internațional. Reactivi și atenți, experții proiectează, operează și gestionează toate transporturile garantând:

-respectarea termenelor limită;

-calitate optimă a serviciilor;

-optimizarea rutelor și mijloacelor;

– fidelitate

-urmărirea expedierii.

Transportul realizat de către Orient este unul securizat și permite control optim și monitorizare în timp real a flotei de vehicule, gestionarea eficientă a mărfurilor prin combinarea informațiilor de localizare cu actualizări privind starea vehiculului, șoferului și a încărcăturii.

Pe lângă resursele interne, compania colaborează cu un număr mare de parteneri acoperind orice destinație europeană.

Orient oferă transparență în desfășurarea transporturilor, clienții având șansa de a solicita orice tip de informații.
Reprezentanții firmei au sarcina de a obţine autorizaţiile necesare de transport pe întreg teritoriul Uniunii Europene dar și asigurarea serviciilor de escortă. Aceste servicii asigură deplasarea rapidă şi în maximă siguranţă a bunurilor transportate.

Orient poate fi un partener de încredere atât pentru afacerea ta, cât și pentru orice nevoie de transport ai avea. Dacă vrei să afli mai multe informații referitoare la activitatea lor, consultă site-ul web www.spedorient.com