Viitorul esteticii in materie de acoperisuri – sistemul modular Como de la Budmat

Un design modern, ce schimba estetica oricarui acoperis

Sistemele de tigla metalica Budmat îți vor proteja locuinta, cabana, blocul sau orice alt spațiu construit de ploaie, furtună, zăpadă, chiar și vânt puterni ; acestea se bucura de o garanție de chiar si pana la 50 de ani. Aceste acoperisuri au orificiile de fixare gata pregatite, inca din productie (nu va aparea pilitura metalica la montaj și oțelul nu se va mai încinge, prevenind aparitia ruginei); la montaj, foliile se autoregleaza și se castiga o imbinare și o etansare fără reproș! Sunt disponibile colectii atat cu aspect traditional, cat si modern. Este folosit otel german si scandinav, de cea mai buna calitate; se garanteaza liniaritatea culorii, indiferent de loturi.

Ce este sistemul modular de invelitori de la Budmat

In primul rand, trebuie sa stim ca acesta este fabricat din oțel – unul dintre cele mai durabile și mai ecologice materiale de pe pământ. Acoperișul modular Budmat constă din multe foi, care sunt asamblate pe acoperiș, la fel ca în cazul unor piese de puzzle. Invelitorile sunt compacte și ușoare, iar transportul și asamblarea lor sunt o plăcere. Astfel, economisiți timp și bani, care pot fi cheltuiți pentru chestiuni care sunt cu adevărat importante. 

Descopera trasaturile speciale ale modelului Como

  • Instalare preferentiala

Como este prima tabla de acoperiș simetrică din oferta Budmat care se adaptează dupa… tine. Puteți începe instalarea din orice parte, așa cum doriți.

  • Un acoperiș în stilul tău

Libertatea de alegere – aceasta este Como! Reglați suprafața acoperișului după gusturi și alegeți o versiune standard sau una cu o imprimare suplimentară – cu aspect de microunde.

  • Îndoirea nervurilor duble este viitorul esteticii acoperișului

Como are o nouă abordare a creării plăcilor plate de acoperiș. Profilul coborât al Como este dublu curbat, astfel panta este și mai plată, menținând în același timp rigiditatea tablei peste medie.

  • Până la 50 de ani garanție

Soluțiile inovatoare merg mână în mână cu durabilitatea și siguranța pentru mulți ani. În funcție de stratul de acoperire utilizat, garanția pentru tabla Como variază de la 30 până la chiar 50 de ani.

  • Garanția repetabilității culorilor

Lipsesc câteva foi? Sau poate ai decis să adaugi un garaj? Nu este o problemă pentru noi. Budmat este singurul producător care are o garanție de la furnizorii săi, SSAB și ArcelorMittal, a repetabilității culorii foilor acoperite cu D-Matt și X-Matt, indiferent de lotul în care au fost produse.

  • Găuri pre-fabricate și cupe de montare

Acesta este brevetul nostru pentru acoperișuri, care facilitează asamblarea și scurtează timpul de lucru al acoperișului. Găurile pre-perforate permit îmbinarea cu precizie a foilor, iar cupele de montare cu formă adecvată asigură o asezare excelenta, pentru etanșarea șurubului. Acestea vor asigura aderența perfectă a șurubului la suprafața tablei, și astfel conexiuni permanente și strânse. 

  • Îmbinările longitudinale de pe acoperiș sunt invizibile

Iar tabla este rigidizată suplimentar. Această combinație unică de estetică și durabilitate are încă un scop practic – o mai bună scurgere a apei din pantă.

  • Îndoire în sus a marginii de jos a foii

O solutie care asigura o mai buna drenare a apei de pe acoperis, ceea ce previne acumularea acesteia la suprafata si formarea de centre de coroziune. În plus, pliul face ca îmbinările transversale ale foilor să fie complet invizibile, iar marginea din față nu mai trebuie să fie asigurată de acoperiș.

  • Un finisaj elegant pentru acoperișul tău

Concepute special pentru tabla de acoperiș metalică modulară Como, plăcile de coamă cu terminații originale completează estetica acesteia. 

Descopera acoperisul modular din otel Como, pe site-ul oficial Budmat Romania!