Videochatul, între minciună și adevăr

Mai în glumă, mai în serios, videochatul a ajuns să fie în ultimii ani pe buzele tot mai multor români care își doresc să se îmbogățească rapid. Și nici nu e de mirare faptul că în București apar din ce în ce mai multe studiouri de videochat, cu oferte de angajare care mai de care mai promițătoare, de la bonusuri de angajare de mii de dolari și până la salarii garantate de zeci de mii de lei. Astfel că, atunci când vine vorba despre ’’ce studio videochat să aleg?’’, lucrurile tind să se complice pentru tinerele în căutare de ’’cel mai bun’’. Reprezentanții celui mai popular studio de videochat din București ne răspunde astăzi la o serie de întrebări.

Știu că imaginea studioului Charm este chiar Bianca Drăgușanu. Cum ați convins-o?

Nu a trebuit sa o convingem in niciun fel. Ne-am întâlnit, i-am povestit despre industrie, i-am arătat studiourile noastre și cam atât. Restul a venit de la sine, Bianca fiind o persoana exact așa cum o știți: super asumată în orice.

De ce este Charm Studio cel mai bun studio de videochat din România?

Nu am zis niciodată că noi suntem ’’cei mai buni’’, ba chiar din contră: nu credem că există acest ’’cel mai bun’’, ci doar cel mai potrivit pentru tine. Clar nu putem fi cei mai buni pentru toate modelele de videochat. Suntem cei mai buni pentru acelea care își doresc să facă performanță și să ajungă la încasări de $10.000 în fiecare lună. Suntem cei mai buni pentru acelea care știu ce își doresc de la viață și care înțeleg faptul că acest job este un job ca toate celelalte. Da, cele mai multe dintre modelele care ne trec pragul ne recomandă ca fiind cei mai buni. Ba chiar și acelea cu care încetăm colaborarea din varii motive: fie după câțiva ani și-au îndeplinit scopul pentru care au venit și ies din această industrie, fie se mută din București și atunci se duc să lucreze de acasă, fie, fie, fie. 😊

Într-adevăr, ne bucurăm de cea mai curată imagine din piață, atât pe Forumuri specializate despre videochat cât și pe rețelele de socializare și atât de la modelele actuale, cât și de la modelele vechi. Asta nu face decât să ne bucure. Înseamnă că ne facem treaba bine și vom continua cel puțin în același mod.

Care este cea mai mare minciună care se spune despre meseria de model de videochat?

Haha. Să știi că nu mai sunt așa multe mituri, cum erau acum vreo zece ani. Acum lumea a înțeles, într-o mare măsură, ce este videochatul și ce presupune jobul de model de videochat. Sigur că există și cei mai catolici decât Papa, care nu cred că sumele sunt reale, care nu cred că și noi plătim taxe la stat, etc. Dar nu putem decât să le dovedim contrariul, ori de câte ori avem ocazia.

Mai aveți locuri la Charm Studio?

Am deschis un nou studio, deci da. În plus, pregătim o nouă surpriză: ceva mare-mare și frumos. Stay tuned! Până atunci, invit internauții să ne urmărească pe TikTok, vor avea o surpriză frumoasă.