Tot ce trebuie să știi despre Chlorella

Chlorella este o algă de apă dulce cultivată în Japonia și Taiwan și utilizată pentru obținerea suplimentelor nutritive (sub formă de tablete și extracte lichide), care au dovedit o eficiență deosebită în prevenirea sau tratarea diverselor afecțiuni.

Extractul de Chlorella conține „Factorul de Creștere al Chlorellei”, care este bogat în substanțe nutritive, precum aminoacizi, peptide, proteine, vitamine, zaharuri și acizi nucleici.

Suplimentele pe baza de Chlorella pot fi administrate pentru a preveni nivelurile scăzute de fier la femeile însărcinate, pentru a sprijini organismul copiilor aflați în creștere și pentru a susține eforturile intense făcute de sportivii de performanță. De asemenea, Chlorella este utilizata cu succes pentru tratarea depresiei, a crampelor menstruale, a hipercolesterolemiei și a altor afecțiuni.

Cum functioneazã?
Chlorella este o sursă importantă de proteine, grăsimi, carbohidrați, fibre, clorofilă, vitamine și minerale. Suplimentele cu chlorella stimuleaza sistemul imunitar, contribuind astfel la protejarea organismului împotriva virușilor, bacteriilor, dar și la reducerea tumorilor.

Afecțiuni în care sunt recomandate suplimentele pe bază de Chlorella

Datorită calităților sale intensiv regenerante, Chlorella este deseori folosită pentru a combate hepatita de tip A, B sau C, dar și infecțiile. Chlorella stimulează cresterea numarului de globule albe in organism, fiind recomandata chiar si pentru persoanele care sunt infectate cu HIV.

Datorită capacității sale de a scădea nivelul colesterolului si zaharului din sange, planta previne apariția diabetului de tip II si a hipercolesterolemiei.  In plus, Chlorella elimina din corp rapid toxinele (metale grele precum plumbul, mercurul si cadmiul si uraniul) si este indicata inclusiv in prevenirea bolilor asociate cu un consum ridicat de tutun sau alcool.

Datorita cantitatii mari de clorofila din componenta sa, Chlorella normalizeaza flora intestinala, calmeaza inflamatiile si vindeca leziunile gastrice.

Chlorella amelioreaza simptomele anxietatii si depresiei si regenereaza celulele nervoase, perevenind aparitia unor boli precum Alzheimer sau Parkinson.

Aceasta alga minune poate fi folosita cu succes si in curele de slabire, datorita continutului sau bogat in proteine si antioxidanti. Planta induce rapid starea de satietate si elimina cu succès toxinele din organism.

Antioxidantii prezenti in numar mare in componenta Chlorellei reduc stresul oxidativ, protejand corpul de radicalii liberi si contribuind totodata la tineretea si sanatatea pielii.

Magazinul Sun Chlorella aduce in atentia publicului un supliment alimentar de inalta calitate bogat in substante nutritive necesare bunei functionari a organismului.

Ceea ce ne diferentiaza de alte marci care comercializeaza Chlorella este procesul de recoltare și de prelucrare a plantei, ce asigură o absorbție optimă a nutrienților. Tehnologia DYNO – MILL folosită pentru a pulveriza peretele celular al Chlorellei îmbunătățește asimilarea prin digestie a substanțelor sale nutritive. Tehnologia DYNO – MILL nu implica folosirea de substanțe chimice, enzime sau caldura ce ar putea modifica proprietatile plantei.

Atunci cand Chlorella este prelucrata prin tehnologia DYNO MILL la viteza mare, apare a componenta verticala a presiunii atmosferice in interiorul acestui dispozitiv tip moara. Aceasta diferenta de presiune permite pulverizarea a aproximativ 95 % din peretele celular compact ce acopera planta Chlorella.

Suplimentele Sun Chlorella cresc rezistenta organismului, contribuie la recuperarea sa rapida si sprijina refacerea tesuturilor.  Pentru a beneficia pe deplin de calitatile acestei alge minune, puteti folosi suplimentele din selectia noastra in numeroase retete delicioase.