Servicii profesionale de spalatorie, curatatorie de haine si materiale textile in Bucuresti

Cine suntem?

QUICK WASH este un start-up 100% românesc, înființat în 2018, având ca obiect de activitate prestarea de servicii de călcătorie și spălătorie/curățătorie profesională de haine/materiale textile în București.

Având un personal calificat, utilaje și soluții de curățare chimică ecologică, QUICK WASH se adresează atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice (sectorul HoReCa și nu numai), venind în întâmpinarea clienților cu soluții personalizate, rapide și de calitate. Fiecare dintre clienții noștri poate găsi în noi un partener de încredere!

Avantaje client

Economie de timp și bani – Spălătoria QUICK WASH asigură preluarea/livrarea hainelor de la/la domiciliu/birou, GRATUIT, indiferent de zonă (*București și Ilfov), pentru o valoare de minim 80 lei a comenzii. Livrarea hainelor în stare impecabilă se va face în maxim 24/48 ore. Bucură-te de cei dragi în timp ce noi avem grijă de hainele tale!

Servire ireproșabilăam înțeles cât de important este pentru clienții noștri să fie întâmpinați cu soluții pertinente livrate la timp de către oameni dedicați.

Respectarea normelor de mediuserviciile noastre se desfășoară ținând cont de reglementările aflate în vigoare în ceea ce privește mediul înconjurător: atât detergenții cât și tehnologiile utilizate de noi respectă legislația, hainele/materialele textile având astfel o viață mai lungă dacă apelați la serviciile QUICK WASH.

Abonamente lunare – pentru că vrem să dezvoltăm o relație pe termen lung, lansăm abonamente lunare, pentru diferite tipuri de servicii.

Persoanele juridice pot beneficia de tarife NEGOCIABILE – știm cel mai bine ce eforturi presupune menținerea unei afaceri active pe piață, de aceea venim în întâmpinarea antreprenorilor cu tarife și soluții de plata personalizate. Nu ezitați să ne contactați!

Unde ne găsiți?

Telefon: 0723.614.551

Email: contact@spalatoriaquickwash.ro

Email: dora.savulescu@spalatoriaquickwash.ro

Website: https://spalatoriaquickwash.ro/