Scaune de birou super-ergonomice – de ce să le alegem?

Este la modă ca toată lumea să fie puțin ”extra”. A fi extra înseamnă, practic, să fii puțin mai bun decât ceilalți, prin diverse modalități: să ai un venit extra, să te îmbraci cu ceva un pic extra, să mănânci ceva de la o marcă extra, să ai grijă de copilul tău într-un mod extra, să îți decorezi casa într-un mod extra. Dacă vrei să îți cumperi un model nou de scaun de birou, cum poți fi și tu puțin extra? Îți spunem noi: alegând un scaun de birou super-ergonomic în locul unui scaun de birou ergonomic clasic! De ce să faci această alegere? Îți explicăm totul în acest articol!

Și scaunele de birou ergonomice pot fi puțin extra!

Astăzi vă vom vorbi despre scaune de birou care sunt și super, dar și ergonomice: sunt scaunele de birou super-ergonomice, care vă vor oferi nu doar un extra de confort și de comoditate în timpul muncii, dar și extra economie, pentru că vine într-o gamă de prețuri extra accesibile.

Așadar, haideți să vedem ce calități au aceste scaune, pentru a vă ajuta să decideți care este cel mai bun pentru nevoile voastre, pentru super-casa voastră și pentru sănătatea spatelui vostru.

Eleganță și stil într-un scaun de birou? Da, de ce nu?

Mulți oameni își doresc un scaun de birou mai mic, mai elegant, care să se asorteze cu mobila din camera în care lucrează, fără să se împiedice mereu de un scaun mare și butucănos. Dacă și voi vă numărați printre cei care țin mult la aspectul încăperii în care lucrați, scaunele super-ergonomice sunt varianta ideală pentru nevoile și preferințele voastre.

Cui se adresează aceste scaune super-ergonomice?

Scaunele super-ergonomice se adresează celor care au nevoie de confort atunci când lucrează așezați la calculator sau pur și simplu la birou, însă în același timp își doresc spațiu și un design plăcut al camerei. Iar dacă biroul sau încăperea în care lucrezi nu este foarte mare, un astfel de scaun ergonomic de birou este exact ce ai nevoie pentru a câștiga spațiu și a nu avea senzația de supra-aglomerare din cauza unui scaun de birou masiv.

Scaunele super-ergonomice de birou sunt potrivite atât pentru adulții care lucrează de acasă, cât și pentru copiii care își fac temele după ore ori pentru adolescenții care vor să se joace pe calculator. Ai în casă mai multe zone de lucru sau de învățat și nu știi unde o să îngrămădești atâtea scaune de birou? E clar, scaunele super-ergonomice sunt exact soluția pe care o căutai!

Scaunele super-ergonomice sunt și super-potrivite pentru o poziție corectă la birou

Desigur că este întotdeauna mai ușor să previi anumite afecțiuni decât să le tratezi. Din acest motiv, scaunele de birou super-ergonomice sunt o alegere bună, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Acest tip de scaune ergonomice de birou previn o poziție incorectă a spatelui în timpul temelor și al studiului, previn tensiunile musculare, curbarea incorectă a coloanei și, nu în ultimul rând, previn irascibilitatea cauzată de tensiunea din coloana vertebrală.

Scaune de birou ergonomice ieftine

Există și un avantaj financiar atunci când alegeți acest tip de scaun ergonomic de birou. Mulți oameni fac greșeala de a cumpăra cel mai mare și mai scump scaun de birou pe care îl găsesc, pentru a avea puțin suport extra.

Cu toate acestea, un scaun ergonomic ieftin nu înseamnă că este de o calitate redusă. Din contra, aceste scaune de birou sunt foarte calitative. Prin faptul că, în majoritatea lor, sunt realizate din materiale de tip Mesh, ele sunt foarte răcoroase, lăsând pielea să respire în voie. În plus, sunt foarte ușoare și ocupă foarte puțin spațiu în comparație cu un scaun directorial masiv mai scump. 

Scaun ergonomic cu tetieră

Fie că vorbim despre un copil, un adolescent sau un tânăr, ați văzut cu siguranță din perspectiva adultului poziția ghiocel pe care o adoptă cei tineri atunci când studiază, fără să se gândească la consecințele pe care le va avea aceasta asupra coloanei lor. Dacă și voi sunteți părinte de ghiocel, vă recomandăm să alegeți un scaun super ergonomic cu tetieră.

Tetiera va reduce considerabil durerile de gât, cele din spatele capului și durerile de umeri și de trapez. Încercați să le explicați într-un mod pe înțelesul lor tinerilor din casa voastră importanța poziției corecte. Înarmați-vă cu răbdare și oferiți-le un extra de înțelegere, comunicare și explicații, precum și un scaun super-ergonomic care să le favorizeze poziția corectă.

Avantajele suportului pentru picioare

Deși poate fi înduioșător să vezi un prichindel așezat să învețe pe un scaun de trei ori mai mare decât el, nu va fi întotdeauna un aspect pozitiv pentru sănătatea sa faptul că nu ajunge cu picioarele jos. Așadar, dacă nu doriți să optați pentru un scaun de birou pentru copii, ci vă doriți unul super ergonomic, un uitați să vă asigurați de faptul că trebuie să fie dotat cu un suport pentru picioare.

Acest suport pentru picioare va servi două scopuri în același timp. În primul rând va ajuta copilul să aibă tălpile bine așezate pe el în timp ce lucrează, oferind, astfel, un unghi ideal de 90 de grade la genunchi, ceea ce îi va ajuta și spatele să adopte o poziție corectă.

Al doilea avantaj al acestui suport pentru picioare este cel pe care îl are asupra adulților. Părinții pot lua o pauză de la munca lor și se pot semi-întinde pe scaunul super ergonomic. Aceasta este o poziție foarte odihnitoare pentru voi, pentru a savura o extra cafea sau cană de ceai.

Dacă și tu îți dorești extra beneficii pentru casa ta, alege un scaun de birou super ergonomic de la Edepo!