Scapa de tantari rapid si eficient

Chiar daca nu traiesti in delta Dunarii ci in Bucuresti sau Ilfov, vara, tantarii iti pot da batai de cap. Chiar daca se gasesc pe internet destule informatii populare despre cum poti tine tantarii la distanta de curtea sau casa ta, aceste metode pot fi doar o completare a unui tratament serios si eficient impotriva tantarilor.

Tantarii – controlul profesional al tantarilor. Tratamente pentru tantari. Pulverizarea zonelor impotriva tantarilor, distrugere profesionala si prevenire. Dezinsectie si servicii de tip DDD.

PestControl-Bucuresti este o companie DDD autorizata sa distruga in mod profesional tantarii , insectele si alti daunatori . Tantarii sunt greu de distrus din cauza marimii populatiei si a caracteristicilor de reproducere. Pentru un rezultat eficient, in cazul terenurilor infestate de tantari , serviciile de dezinsectie tantari necesita utilizarea unor preparate profesionale autorizate si igienizarea terenului.

Tantarii sunt insecte cu doua aripi si sase membre. Exista peste 3000 de specii cunoscute in lume, iar in Tomania exista 39 de specii de tantari . S-a demonstrat ca tantarii care sug sangele gazduiesc peste 50 de infectii virale si bacteriene care pot fi transmise prin muscaturi.

Ca insecte care se hranesc cu sange acestia sunt si contagiosi, tantarii sunt unul dintre cei mai mortali daunatori cunoscuti, responsabili de uciderea oamenilor timp de mii de ani. Tantarii continua sa omoare milioane de oameni in fiecare an prin raspandirea bolilor infectioase.

Principalele alimente ale tantarilor sunt nectarurile si sucurile. Doar tantarii femele din unele specii sug sange . Femela tantar nu are nevoie de sange pentru a supravietui, are nevoie de el datorita continutului de proteine, proteine ​​si fier, importante pentru depunerea oualor.

Tantarii sunt una dintre putinele insecte ciudate nascute in apa. Ouale, larvele si pupele lor se dezvolta acolo, dar tantarii adulti traiesc pe uscat. Dintre cele patru stadii de dezvoltare ale lor: „larva” de ou a pupei (pupa) si larva, primele trei stadii ale tantarilor trec in mediul acvatic. Ultimul – stadiul larvar, modeleaza activ insectele zburatoare.

Tantarilor le place umezeala si caldura, le place mai ales prezenta zonelor ierboase unde se hranesc si iazurile pentru a fi aproape de „copiii” lor. Perioada lor preferata este sezonul primavara-toamna.

Tantarii percep creaturile din jurul lor in raport cu caldura lor. Puteti spune cu siguranta ca ei „vad caldura in culori”. Detectoarele lor de caldura si tactile sunt atat de sensibile incat tantarii va pot vedea sangele din vene intr-o camera intunecata.

Cand aterizeaza pe corpul tau, tantarul tinteste la un moment dat, ca o tinta. Isi scoate proboscisul, cu structura unei seringi, si iti strapunge pielea. Instrumentul de foraj este un sistem chirurgical complex, cu sase cutite de taiere, format din falcile superioare si inferioare ale unui tantar. Doar atunci cand vena este taiata, tantarul incepe sa suga prin seringa proboscis a sangelui tau.

Un adevarat farmacist, tantarul se ocupa cu usurinta de enzimele de coagulare din sangele tau. Celulele coagulate ii blocheaza nutritia, iar tantarul elibereaza secretii prin vena, blocandu-ti temporar enzima. Umflarea neplacuta si mancarimea dupa o muscatura de tantar se datoreaza acestei secretii injectate.

Este frumos sa uitam de tantari iarna, in timpul somnului, dar in fiecare vara flagelul ne readuce la realitate.

Daca locuiti langa apa sau peluze luxuriante, trebuie sa va confruntati cu un cosmar de tantari . Repelentele de la farmacie ajuta intr-o oarecare masura, dar cand in jurul tau se invart nori negri furiosi, care te pot purta deasupra solului, preparatul devine o bariera nesigura impotriva tantarilor.

Cum sa-ti recapeti calmul?

Controlul tantarilor este complicat, mai ales daca locuiesti in jurul zonelor cu plante in apropierea apei. Pentru inceput, gazonul trebuie tuns. Actiunea imediata dupa aceea este pulverizarea impotriva tantarilor . Companiile DDD specializate in combaterea daunatorilor, precum PestControl-Bucuresti, ofera servicii de dezinsectie – tratarea zonelor si a incintelor impotriva tantarilor si a altor insecte daunatoare.