Royal Super Lux 220 cm – Cel mai vandut brad artificial pret avantajos

Oferta de brazi artificiali pentru Craciun s-a diversificat foarte mult in ultimii ani. Daca pana de curand puteam sa cumparam doar brazi artificiali verzi din PVC, acum vom gasi si brazi de lux din PVC si PE sau doar din PE. De asemenea, exista brazi artificiali cu varfuri ninse, predecorati cu conuri, cu fibra optica, albi etc.

Am stat de vorba cu cei de la brazicraciun.net care ne-au dezvaluit bradul care se afla in topul preferintelor clientilor. Ne-a uimit faptul ca nu este un brad ieftin, ci unul de cea mai buna calitate. Acest lucru este o confirmare a faptului ca romanii au inceput sa constientizeze mai mult care sunt beneficiile unui brad artificial de lux comparativ cu unul simplu sau de calitate indoielnica.

Cel mai vandut brad artificial pret avantajos, cu inaltime de 220 cm este Royal Super Lux, un pom de Craciun impunator, mare, foarte bogat, cu un aspect extrem de realist.

Care sunt caracteristicile bradului artificial Royal Super Lux 220 cm?

– face parte din categoria brazilor artificiali de lux, avand ace 2D si 3D

– acele 3D imita perfect acele pomilor de Craciun naturali, iar acest detaliu face ca intreg bradul sa se bucure de o estetica foarte apropiata de cea a unui brad natural de munte

– are o coroana bogata, de la baza pana spre varf

– este fabricat din doua materiale importante: PVC si PE. PVC-ul este folosit ca material de umplutura, in timp ce PE-ul este materialul de finete care face ca bradul sa arate si mai realist.

– este fabricat dintr-un material ignifug, care nu se aprinde; acest lucru inseamna ca este mult mai sigur in comparatie cu un brad natural care poate provoca un incendiu mai ales atunci cand incepe sa se usuce

– diametrul bradului la baza este de cca 140 cm, iar cumparatorii tin cont de acest aspect, masurand spatiul disponibil inainte de a comanda bradul. Nimeni nu-si doreste sa fie pus in situatia neplacuta ca bradul sa ajunga intr-un loc prea inghesuit sau sa stea in cale.

– este important de mentionat ca inaltimea bradului Royal Super Lux este de 220 cm, cu tot cu suport. Tineti cont de acest lucru si daca doriti sa asezati in varf o stea sau alta decoratiune mai inalta.

– bogatia bradului este confirmata si de numarul impresionant de crengute: 1960.

– suportul de brad este inclus in pachet, asa ca nu trebuie sa va ganditi la alte cheltuieli sau sa-l comandati separat. Suportul este fabricat din metal, este rigid si asigura o buna stabilitate pentru bradul inalt.

– bradul Royal Lux se livreaza intr-o cutie de carton foarte rezistenta, in care poate fi depozitat si in afara sezonului. Se livreaza demontat.

Cum se monteaza bradul Royal Super Lux 220 cm?

Montarea bradului de 220 cm nu este complicata. In cutie veti gasi 3 parti principale care se aseaza pe axul central. Dupa ce le-ati asezat una  peste cealalta, nu va mai ramane decat sa ajustati pozitia ramurilor principale si sa desfaceti toate crengutele secundare. Asta este tot.

Pentru cine este potrivit bradul Royal Super Lux 220 cm?

Deoarece Royal Super Lux este un brad inalt, usor peste medie, el se va potrivit perfect in casele mari. Fie ca locuiti la casa, fie ca locuiti intr-un apartament mare, acest brad va arata minunat in living. Este suficient de mare incat sa atraga atentia, sa iasa in evidenta, sa dicteze tonul pentru sarbatorile minunate de iarna.

Avantaje brad Royal Super Lux 220 cm

Royal Super Lux este un brad artificial premium, cu o durata de viata lunga de circa 15 ani. Nu lasa ace prin casa, nu are nevoie de intretinere, este simplu de instalat, demontat si depozitat. Reprezinta o alternativa mai ecologica, mai economica si mai etica la bradul natural de Craciun. In plus, pentru ca este un brad de lux, ofera o frumusete aparte, fiind foarte bogat si deosebit de spectaculos.