Lifting facial

Pentru cei care doresc sa se simta atragatori la orice varsta, interventia de lifting facial este o solutie excelenta, confirmata deja de foarte multi pacienti. Pe masura ce imbatranim, pielea isi pierde din elasticitate si suntem nevoiti sa apelam la alternative pentru a-i reda textura si fermitatea.

Operatia de lifting facial este o interventie foarte des intalnita si foarte recomandata pentru cei dispusi sa faca o investitie in aspectul personal. Nu numai ca tenul va arata mult mai intinerit, insa acest detaliu va contribui la o stima de sine mai ridicata si mai multa incredere in propriul corp.

Foarte multe persoane sufera din cauza trecerii anilor, iar bagajul genetic este unul diferit pentru fiecare. Aceasta interventie ajuta la compensarea acestui aspect si la mentinerea unui aspect intinerit in ciuda varstei pacientului.

Fiind o modalitate de intinerire faciala, liftingul facial consta in indepartarea oricaror aspecte inestetice de la nivelul fetei si combaterea semnelor vizibile ale imbatranirii. De aceea, orice persoana cu varsta cuprinsa intre 40 si 70 de ani poate apela la aceasta varianta, iar rezultatele sunt garantate.

Operatia de lifting facial este una complexa si se efectueaza doar de catre medici cu experienta in domeniu, care cunosc foarte bine anatomia fetei si riscurile la care se expun lucrand cu aceasta. In functie de situatie, dupa interventia chirurgicala pot aparea diverse efecte sau complicatii, de la hematoame, infectii sau chiar un serom, necroze tegumentare si diverse leziuni la nivelul nervului facial. Pot ramane si cicatrici, insa acestea pot fi tratate in functie de cat de vizibile sunt. 

In vederea evitarii aparitiei unor complicatii, va sfatuim sa discutati deschis cu medicul de specialitate si sa luati impreuna cea mai buna decizie. Rezultatele acestei interventii chirurgicale pot duce la un ten mai tanar si mai frumos, chiar daca nu pot inlocui semnele imbatranirii in totalitate.

In general, operatia dureaza pana la 4 ore si se efectueaza sub anestezie generala, pentru a nu provoca niciun disconfort si pentru a minimiza riscurile. Exista si variante ale acestei proceduri care se pot realiza cu anestezie locala asociata cu sedare intravenoasa. Se incepe de la regiunea temporala, se continua catre ureche si apoi se continua in par, dupa coborarea sub lobul urechii. In functie de preferinte si nevoi, se poate opta pentru suspensia musculaturii si grasimii pometilor, corectia surplusului de piele de la nivelul pleoapelor, insa aceste detalii urmeaza a fi analizate impreuna cu medicul de specialitate.

De abia la 48 de ore la efectuarea operatiei se recomanda eliminarea tubului de dren, iar pentru recuperarea corecta dupa operatie se recomanda spitalizarea timp de 3 zile si administrarea unei medicatii specifice.

Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti este specializata in servicii de chirurgie plastica si estetica, cu echipamente moderne si un personal foarte bine pregatit. Dr. Eugen Turcu coordoneaza cu success activitatea clinicii, iar experienta sa de 23 de ani il recomanda pentru tratarea diverselor probleme estetice de la nivel corporal sau facial. Va invitam sa faceti o programare pentru o consultatie si sa discutatii despre toate detaliile cu medicul de specialitate, inclusiv cele referitoare la lifting facial pret pentru a lua impreuna cea mai buna decizie.