Gradinitele din Ploiesti dau startul inscrierilor incepand cu data de 30 mai!

ÎNSCRIEREA ȘI REÎNSCRIEREA PENTRU ANUL ȘCOLAR 2022-2023.
Începând cu data de 16. 05.2022 se va derula etapa de reînscriere a preșcolarilor care frecventează grădiniță în acest an scolar.
ÎNSCRIEREA COPIILOR PENTRU ANUL SCOLAR 2022-2023 VA INCEPE IN DATA DE 30.05.2022. Aceste etape făcându-se conform adresei M. E. Nr 28074/4.05.2022.

Gradinita cu P.P. Nr. 35, Ploiesti si structurile sale, GPN Sf, Stelian si GPN Nr. 8, dau startul inscrierilor incepand cu data de 30 mai. Va asteptam cu drag!

ÎNSCRIEREA ȘI REÎNSCRIEREA PENTRU ANUL ȘCOLAR 2022-2023.
Începând cu data de 16. 05.2022 se va derula etapa de reînscriere a preșcolarilor care frecventează grădiniță în acest an scolar.
ÎNSCRIEREA COPIILOR PENTRU ANUL SCOLAR 2022-2023 VA INCEPE IN DATA DE 30.05.2022. Aceste etape făcându-se conform adresei M. E. Nr 28074/4.05.2022.

Credem intr-o abordare holistica a unei educatii personalizate, care dezvolta atat dimensiunea cognitiva, cat si pe cea emotionala si spirituala.

Ne straduim sa-i inspiram pe copii sa-si descopere si sa- si valorifice talentele, sa recunoasca si sa admire frumosul din tot ceea ce-i inconjoara si din oamenii din jur, sa cultive legaturi profunde si sa devina cea mai buna versiune a lor.

Dezvoltam caracterul si competentele de viata, pentru a raspunde provocarilor societatii moderne, formandu-le constiinta de sine, autocontrolul, atentia, rezilienta si gandirea critica.

La inceperea scolii, copiii vor detine cunostintele si abilitatile necesare si vor fi pregatiti din punct de vedere emotional, pentru schimbarile din viata lor.
Astfel, Gradinita cu P.P. Nr. 35, Ploiesti si structurile sale, GPN Sf, Stelian si GPN Nr. 8, dau startul inscrierilor incepand cu data de 30 mai. Va asteptam cu drag!


Grădinița cu Program Normal ,,Sfântul Stelian’’ este o instituție de învățământ situată în centrul orașului Ploiești, strada Ion Luca Caragiale nr.4 ( mai exact în spatele Centrului Comercial Omnia, vis-à-vis de parcarea supraetajată), aceasta fiind una dintre structurile Grădiniței cu Program Prelungit nr.35 din Ploiești.
Gradinita noastra oferă:
• un cadru atractiv, modern unde copiii pot beneficia de un echilibru între perioadele de instruire si de joaca ;
• caldură sufletească, răbdarea și veselia cadrelor didactice ;
• acceptarea fiecărui copil în funcție de propriile nevoi, cu toate năzdravăniile fără de care copilăria nu ar mai exista ;
• prietenie, libertate de exprimare, iubire ;
• sprijin pe lungul și frumosul drum educațional al copiilor dumneavoastră și ai copiilor nostri .
Grădinița noastră, recent renovată funcționează cu două grupe de preșcolari, sălile pentru fiecare grupă în parte, fiind viu colorate, cu mobilier nou special pentru pitici, cabinet medical, curte mare amenajată ca spatiu de joacă în exterior.
Grădinița Sfântul Stelian promovează o educație de calitate, prin dezvoltarea în colaborare cu comunitatea a unui mediu propice învățării, bazat pe valorile morale. Fiecare preșcolar are posibilitatea de a beneficia de o dezvoltare armonioasă, creativă și autonomă a personalității, în vederea pregătirii pentru o treaptă superioară de educație, care să se adapteze ușor la cerințele societății moderne
Obiectivul prioritar al grădiniței este să asigure accesul la educaţie al preșcolarilor, indiferent de condiţia socială şi materială, de sex, rasă, naţionalitate sau apartenenţa religioasă, din perspectiva formării abilităţilor şi competenţelor pentru realizarea succesului personal, în contextul social actual.
Preșcolarii noștrii au fost și sunt implicați în numeroase concursuri și parteneriate educaționale, dintre care amintim: Proiectul National ,, Citește -mi 100 de de povești”, Concursul Internațional Discovery, Concursul Interdisciplinar Micul Isteț, Proiectul Educațional Județean EcoProvocarea, Proiect Educațional Internațional ,,Oglinzile Copilăriei’’.


Grădinița cu Program Normal Nr.8, structură a Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 35 din Ploiești este o unitate responsabilă, adaptată nevoilor contemporane. Este o grădiniță modernă, care oferă copiilor ceea ce au nevoie, în vederea dezvoltării armonioase, bazandu-se pe metode interactive și cultivarea stimei de sine.
Motto-ul nostru este : „Valorizarea fiecărui copil! Sunt sigură că vei reuși!”
Grădinița cu Program Normal Nr. 8 aduce cele mai înalte standarde de educație și cel mai propice mediu de dezvoltare pentru copii.
Îi ajută să decopere lucruri noi, să se cunoască pe ei înșiși, să înțeleagă lumea din jur, să devină valoroși!
Grădinița cu Program Normal Nr. 8 propune activități dinamice, centrate pe valori autentice, ținând cont de particularitățile de vârstă și de particularitățile psihoindividuale.
Provocările lumii contemporane au creionat noi direcții în ceea ce privește educația.
Noi ne-am adaptat și am participat la proiecte privind educația financiară, privind educația ecologică- Proiectul Educațional EcoProvocarea, Proiectul Educațional Internațional „Oglinzile copilăriei ” și alte concursuri, stimuland creativitatea și imaginația prescolarilor.
Vom menționa câteva dintre concursurile la care am participat : ” În cămara toamnei „- Ploiești , ” Poveste de Crăciun ” – Oradea, ” Bucurii de primăvară ” – Deva, ” „Mărțișor pentru mama ” – Galați, ” Poteci presărate cu povești ” – Oradea, ” Copilărie fără violență ” – Hunedoara.
Vă așteptăm cu drag la unitatea noastră în Ploiești, strada Traian, Nr.83, în vederea deschiderii de noi orizonturi în lumea minunată a cunoașterii pentru copilul dumneavoastră!