După partida de pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, naționala jurnaliștilor va participa la o acțiune caritabilă la Bârla

Naționala de fotbal a jurnaliștilor, campioană olimpică și mondială en-titre, a fost invitată să participe la o acțiune caritabilă la Bârla. Pe lângă jurnaliștii din presa centrală, la partidă vor fi invitate și foste glorii ale echipei FC Argeș, nou promovată în prima ligă, fondurile urmând a fi donate în scopuri caritabile.

Naționala de fotbal a jurnaliștilor a participat anul trecut pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești la un meci caritabil între legendele fotbalului argeșean și cele ale fotbalului românesc. Prin acest eveniment de responsabilitate socială a fost sprijinit fostul internațional român Viorel Turcu, care are nevoie de o nouă pereche de proteze pentru membrele inferioare.

Mircea Lucescu, Ioan Andone, Miodrag Belodedici, Cosmin Contra, Mirel Rădoi, Lucian Sânmărtean, Nicolae Dică, Adrian Neaga, Dănuț Lupu, Jean Vlădoiu, Iulian Tamaș, Bogdan Vintilă, Mircea Rednic au participat la acțiunea caritabilă de la Pitești făcută pentru fostul internațional Viorel Turcu.

Primarul Gheorghe Voicu a schimbat faţa comunei Bârla, nefiind neglijată nici viaţa sportivă. Comuna are o echipă de fotbal cu rezultate bune cu o arenă modernă.

De-a lungul mandatului Primarului Gică Voicu, localitatea Bârla a avut parte de îmbunătățiri majore, benefice tuturor cetățenilor.

O parte din acestea sunt:

1. Construirea unui nou pod in satul Mândra, înlocuindu-se podul cel vechi și nesigur.

2. Asfaltarea drumului comunal, astfel circulația pe acest drum putându-se realiza mult mai sigur și mai plăcut.

3. Betonatrea șanțurilor, lucru foarte benefic pentru colectarea si circulația apei după ploaie.

4. Realizarea de podiști la intrarea fiecărei ulițe care dau comunei un aspect mult mai plăcut si mai îngrijit.

5. Realizarea unui centru de permanență medicală în satul Mozăceni-Vale, foarte util pentru cetățenii localității ce întâmpină probleme de sănătate.

6. Montarea camerelor de supraveghere în cele mai importante locuri ale localității cu ajutorul cărora se poate monitoriza traficul rutier și activitatea celor cu intenții rele.

7. Renovarea căminului cultural din satul Mozăceni-Vale.

8. Introducerea sistemului de salubritate, prin care se realizează colectarea gunoiului menajer.De asemenea, în satul Ciocesti a fost montat un tub de circulație al apei in locul unde apa traversa drumul, fiind imposibilă trecerea vehiculelor pe acolo, lucru cunoscut de zeci de ani, dar de care nimeni nu s-a ocupat până acum.

”Îi mulțumim domnului Primar Gică Voicu pentru implicarea pe care a avut-o și o are în continuare în dezvoltarea comunei noastre, un primar și un om de nota 10, care este alături de cetățenii comunei si care dorește crearea de condiții mai bune pentru aceștia”, declară unul dintre locuitorii comunei Bârla.