Despre succes în educație, stil de viață sănătos și sucurile naturale „Ana Are”

Alice Piperea, Doctor în Farmacie și Lector al Asociației Succes în Educație și Sport ne recomandă sucurile de fructe naturale Ana Are:

Recomand fructele și sucurile de fructe pt un stil de viață sănătos. Pentru o dietă echilibrată, nutriționiștii recomandă 5 porții de legume și fructe proaspete pe zi. Fructele se digeră ușor dacă sunt culese atunci când sunt coapte și dacă se consumă fără a fi asociate cu alimente procesate de tipul făinoaselor sau cărnii. Așadar este recomandat ca fructele și sucul de fructe să fie consumate pe stomacul gol, ceea ce înseamnă cu 1 oră înainte de masă sau la 3 ore după masă, mai ales în prima parte a zilei, imediat după trezire. Fructele și sucurile de fructe au avantajul că favorizează hidratarea organismului și asigură necesarul de micronutrienți (vitamine și minerale), precum și macronutrienți (zaharurile), antioxidanți și enzime active. Enzimele din fructe și legume au rolul de a ușura procesul de digestie și de a asigura astfel buna funcționare a întregului organism. Așadar recomand fructele și sucurile de fructe Ana Are pt un stil de viață sănătos.”

Alice Piperea este absolventă şef de promoţie cu media 10.00 a Facultăţii de Farmacie UMF Carol Davila din Bucureşti, fostă olimpică națională la Chimie, Lector universitar, Farmacist primar în laborator farmaceutic şi Doctor în ştiinţe farmaceutice.

Asociația Succes în Educație și Sport a fost înființată cu scopul de a aduce un plus de valoare sistemului educațional din România, fiind specializați în programe de formare profesională în domeniul medical și sportiv iar cercetările realizate de către echipa de profesioniștu au dus la crearea a mai multor cursuri precum: prim ajutor, recoltare și injecții, urgențe medicale pediatrice, urgențe medicale în cabinetul stomatologic, instructor de fitness, instructor de aerobic.

Ana Are susține un stil de viață sănătos, iar fructele alese, atent culese, alături de liniile tehnologice performante asigură un aport ridicat de vitamine și nutrienți produselor. Ana Are poftă de viață pe care a investit-o în crearea sucurilor 100% naturale și doar fructe alese atent culese, fără zahăr adăugat, îndulcitori și fără conservanți.