Descopera motivele pentru care folosirea unei case de marcat Datecs aduce beneficii afacerii tale!

Daca ai cautat pana acum o casa de marcat, stii ca Datecs este brandul de care auzi cel mai des – si pe buna dreptate. Desi firma este din Bulgaria, aceasta este unul dintre liderii mondiali cand vine vorba de productia, dezvoltarea si vanzarea de solutii pentru punctele de vanzare.

Desigur, data fiind distanta dintre Romania si Bulgaria, este de la sine inteles de ce aproape mereu iti vor fi recomandate case de marcat Datecs pentru afacerea ta. Acestea vin cu o serie de beneficii care vor fi de ajutor dezvoltarii afacerii tale si in general, care vor face munca personalului si casierilor tai mult mai usoara.

Care sunt caracteristicile principale ale unei asemenea case de marcat?

Spre deosebire de alte branduri, casele de marcat Datecs sunt adaptate tarii noastre – in sensul ca dispun de tastatura in limba romana. Acesta este doar inceputul.

  • Aceste case de marcat prezinta si un meniu mai prietenos, special reconfigurat pentru a eficientiza acomodarea noilor angajati;
  • Au, de asemenea, si un modem de comunicatie incorporat;
  • Majoritatea caselor de marcat produse de Datecs prezinta si comunicare de tip LAN. In Romania, aceasta permite afacerilor sa se conecteze direct la serverele ANAF si sa predea acestora memoria fiscala a casei de marcat in timp real;
  • Unele modele prezinta si port microUSB, pentru a facilita conectarea la/cu alte dispozitive – scanner cod de bare, cititor carduri si asa mai departe;
  • Cele mai multe case de marcat Datecs au un model portabil, dedicat afacerilor din domeniul HoReCa. Acest tip de model imbunatateste procesul de taxare si eliberare bon fiscal.

Care este principalul avantaj al unei case de marcat Datecs?

Au fost mentionate mai sus alte dispozitive si accesorii care ar putea fi conectate la o asemenea casa de marcat. Vestea extrem de buna este faptul ca Datecs produce si astfel de accesorii – deci compatibilitatea nu mai este o problema.

Totodata, acest avantaj asigura si o anumita continuitate la nivelul afacerii tale. Angajatii tai nu vor trebui sa se acomodeze cu interfete noi, complexe sau care sunt total diferite fata de interfata de baza a unei case de marcat Datecs.

Casele de marcat Datecs si service-urile pentru acest tip de produse

Un alt avantaj extrem de important este si faptul ca, in Romania, poti gasi cu usurinta un service specializat pe acest brand – Datecs. Astfel, reparatia casei tale de marcat este garantata, in cazul unei defectiuni.

Pe langa faptul ca Datecs are un sediu si in Romania, poti apela cu incredere si la Cria Soft Solutions si la platforma lor online, TehnicaFiscala.ro. Cand vine vorba de brandul Datecs, acestia au la dispozitie o gama variata de modele de case de marcat, accesorii, dar si servicii pentru acestea.

Astfel, ei pot fi singura ta oprire pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de echipamentele de natura fiscala din cadrul afacerii tale. Ei iti pot conecta casa de marcat la serverele ANAF, preda memoria fiscala, fiscaliza sau defiscaliza o casa de marcat si asa mai departe – mai ales daca este o casa de marcat Datecs.

Asadar, este clar de ce ar trebui sa te bazezi pe case de marcat Datecs pentru afacerea ta. Acestea sunt alegerea ideala pentru unitatile comerciale din Romania!