Descoperă cum poţi să scapi în mod eficient de durerile de coccis

În prezent, durerea de coccis este una dintre cele mai comune probleme cu care se confruntă un număr foarte mare de persoane. Aceasta este asociată adesea cu o inflamaţie locală a coccisului, adică a osului triunghiular de dimensiuni reduse aflat la baza coloanei vertebrale, inflamaţie care din păcate poate îngreuna desfăşurarea sarcinilor zilnice obişnuite. Din acest motiv, este important să avem grijă să semnalăm, respectiv tratăm la timp acest tip de durere, pentru a minimiza orice alt risc pe termen lung.

Care sunt cauzele durerilor de coccis

Durerile de coccis, sau de noadă aşa cum mai sunt denumite, pot fi adesea declanşate de către anumiţi factori precum presiunea exagerată pusă pe zona inferioară a spatelui, în special în timpul sarcinii, supraponderalitatea sau anumite afecţiuni ale coloanei vertebrale, cum ar fi hernia de disc, stenoza sau sciatica. Cu toate acestea, una dintre cele mai populare cauze ale acestor dureri este statul în şezut pentru o perioadă îndelungată de timp, pe o suprafaţă rigidă sau îngustă, care nu face altceva decât să exercite presiune în exces în zona coccisului şi să amplifice durerea.

Foloseşte o pernă ortopedică pentru şezut

Dacă şi tu te numeri printre persoanele care petrec foarte mult timp în şezut, din motive personale sau profesionale, este necesar să iei anumite măsuri pentru a evita apariţia durerilor de coccis sau a altor afecţiuni care pot surveni după o şedere prelungită pe scaun, implicit agravarea acestora în timp. Prin urmare, pe lângă tratamentul şi recomandările primite de la medicul specialist în urma unui control amănunţit, poţi opta şi pentru anumite produse menite să te ajute să previi şi să combaţi astfel de dureri, aşa cum sunt pernele pentru şezut de la Better Posture spre exemplu.

Bucură-te de beneficii

Pentru a reuşi să reduci durerile de coccis, extrem de neplăcute şi de inconfortabile, prima regulă este să stai corect în şezut. Acum vei putea face acest lucru cu uşurinţă, indiferent dacă te afli acasă, la birou sau la volan, şi asta datorită pernelor pentru coccis din cadrul magazinului online Better Posture. Aceste produse se remarcă datorită design-ului unic în formă de U, care atenuează presiunea de la nivelul coloanei vertebrale prin aşezarea coccisului în secţiunea decupată, dar şi datorită formei ergonomice, care are rolul de a promova o poziţie corectă a spatelui în orice moment. Mai mult, materialul hipoalergenic de calitate superioară din care sunt fabricate, 100% din spumă cu memorie care oferă confort şi susţinere pe deplin, constituie încă un plus pentru care merită să investeşti într-un astfel de suport pentru ameliorarea durerilor de coccis care îţi dau bătăi de cap şi pentru îmbunătăţirea posturii.

Dincolo de toate aceste beneficii incontestabile, pernele pentru şezut reduc şi disconfortul cauzat de anumite afecţiuni precum hernia de disc, discurile bombate, stenoza sau sciatica coloanei vertebrale, îmbunătăţesc circulaţia sângelui, elimină stresul sedentar, întăresc suportul coccisului şi împiedică deformarea coloanei vertebrale, respectiv previn apariţia cocoaşei. Totul pentru un plus de confort, energie şi încredere chiar din primele zile de utilizare! Nu în ultimul rând, află faptul că pernele pentru coccis de la Better Posture sunt potrivite pentru oricine, indiferent de greutate, sex sau vârstă, şi pot fi folosite oriunde, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îţi mai faci griji că nu vei putea găsi ceva conform propriilor nevoi sau preferinţe.

Investeşte în sănătatea spatelui tău şi alege calitatea, alături de Better Posture şi pernele pentru şezut, rezistente, practice şi extrem de versatile, care te vor însoţi în fiecare zi de acum înainte oriunde te afli!