De ziua educației s-a lansat ”Convinge-mă cu un articol. Ghid de content writing ”

De ce am numit e-book-ul pdf ”Convinge-mă cu un articol”?

Este replica pe care unul dintre primii mei clienți mi-a dat-o în 2014 pe când s-a născut iXpr ca agenție de content writing. Au fost și alte replici, de la alți clienți, dar esența era aceeași: să conving printr-un articol și efectul său. Am convins? Da, au urmat câțiva ani de colaborare. Apoi alți ani de colaborare cu alți parteneri. Recent am remarcat că avem 140 de clienți și din fiecare situație am învățat, aplicat și îmbunătățit.

7 ani mai târziu sunt aici făcând același lucru, crezând în puterea conținutului. Contextul online e diferit, dar conținutul rămâne rege și cucerește regat, după regat.

Este un e-book cuprinzător care oferă principii, ci nu rețete, astfel încât fiecare își adaptează stilul spre rezultat.

Ce este acest e-book de content writing și cum te ajută?

E-book-ul ”Convinge-mă cu un articol” reprezintă o introducere în content writing și nu numai. E o pledoarie și o lecție pentru puterea cuvântului în content marketing, copywriting, storytelling, PR, media sau online reputation management.

Este un mini-manual de bază pentru cei care nu sunt siguri de copywriting vs content writing, care scriu articole, dar își doresc să îmbunătățească adresarea sau aspectele de optimizare ale textului. Este pentru oricine își dorește o altă perspectivă asupra scrierii pentru web.

Care sunt palierele pe care acest ebook de content writing aduce plus valoare?

Buyer Persona

O mare diferențiere pe care o văd este publicul. În ebook există o trecere în revistă a buyer persona, întrebările pe care le adresezi înainte de a scrie o pisă de conținut și, mai ales, o descriere a celor 5 tipuri de personalitate, așteptările și modul în care fiecare cumpără. Astfel, ai posibilitatea să adaptezi mesajul în funcție de produs.

Puterea cuvintelor

De asemenea, împărtășesc din experiența mea în ce privește puterea cuvintelor pe care le numesc pozitive sau negative, în funcție de emoția pe care o creează.

În plus, ofer moduri de reîncadrare a mesajului, astfel încât mesajul și, implicit, percepția despre compania pentru care scrieți să fie pozitive.

Documentarea

În era Google – Dumnezeu – Cuvântul ( glumă sau nu 🙂 ), articolele și nu numai se documentează pe două paliere: veridicitatea informației și documentarea cuvintelor cheie. Pentru acestea din urmă aduc o perspectivă care se extinde la identificarea intenției utilizatorului/ cititorului, nu se limitează la volum.

Structura articolelor

Personal văd articolele precum o casă care să aibă o temelie solidă și care se construiește cuvânt după cuvânt pe acea fundație rezistentă. În acest e-book aveți 3 structuri de principiu.

Autenticitate

Dincolo de teorii, multe dintre aspecte sunt evaluate li validate în practică. În plus, păstrez autenticitatea stilului personal, așa cum vă îndemn și pe voi. Chiar se vede, pe alocuri, că am construit acest ghid în timp și fiecare perioadă a avut ”vibrația” ei.

Ce nu este acest ghid de content writing ”Convinge-mă cu un articol” sau ce nu îți oferă?

  1. Nu este o rețetă universală. Suntem unici și ideal este să ne exprimăm ca atare.
  2. Nu este o înșiruire de șabloane și template-uri. Unde ar mai fi unicitatea textului?
  3. Nu îți oferă rețete, ci principii. Îmbunătățirea stilului personal se dezvoltă prin exercițiu.
  4. Nu îți promite că devii milionar peste noapte. Ghinion!

De ce să cumperi acest e-book, ”Convinge-mă cu un articol”?

Sunt sfaturile unui content writer implicat, orientat spre rezultat și care, întotdeauna, dincolo de ecrane vede oameni. Rezultat orientat către oameni, oameni care sunt cititori sau cumpărători. Este un ghid care te va ajuta să găsești principii să scrii pozitiv, pentru rezultat, fără să te îndemne să îți pierzi autenticitatea.

Să îți fie de folos!

Corina Ștefan

Despre – Corina Ștefan

Ce fac? Planific, scriu, postez și implementez ce am planificat. Sunt om de comunicare, sunt om de scris, om de acțiune. Sunt om care planifică, scrie și publică texte pentru rezultate în bani. Sunt content strategist, copywriter, SEO content writer, administrator, online media buyer și fondatoarea iXpr. Aceasta pentru că nu îmi place să spun owner, patron, șef, managing director sau alte expresii care mai apar în limbajul ”patronicesc”. Sunt om înainte de a fi specialist în orice.

 De ce ai lucra cu mine? Pentru că pot sunt profesionistul, vocea, care planifică în viața reală și comunică online spre satisfacția ta și a clienților pe care îi servești. Și a mea.