Cum poti cumpara carti de vizita online

Rezervate anterior companiilor mari, cartile de vizita sunt acum disponibile pentru toata lumea. In aceste zile, cartea de vizita au devenit un instrument esential pentru managementul financiar si contabil.

eKarioka va ofera modelele de care aveti nevoie, de la selectia materialului pana la finisare pentru crearea cartilor de vizita personalizate.

Cartile de vizita sunt un mijloc de promovare prin care poti castiga increderea clientului inca de la inceput. Ele fac parte din identitatea vizuala a unui brand, sunt accesoriul perfect intr-o intalnire de afaceri si o oportunitate de promovare a celui care, pe langa o strangere ferma de maini, inmaneaza propriile carti de vizita interlocutorilor, creand astfel primele legaturi intre afacerea sa si potentialii viitori parteneri.

Importanta cartilor de vizita poate fi privita si din punct de vedere al strategiei de marketing si branding a unei companii. Daca o sa le concepi strategic şi vei alege unul dintre aceste modele de carti de vizita care sa iti reprezinte compania, vei putea iesi in evidenta. Totul, de la combinatiile de culori la plasarea siglei, la alegerea fonturilor, poate ajuta la crearea impactului dorit asupra mintii receptorului.

Design diferit pentru carti de vizita profesionale

In mod special, in cazul alegerii modelului pentru cartile de vizita, trebuie sa ai in vedere ca prima impresie conteaza. Prin calitate si design adecvat, o carte de vizita profesional creata reprezinta prima modalitate de prezentare pentru a lasa o impresie buna posibililor tai clienti sau parteneri. Plus ca designul unei carti de vizita poate fi criteriul de departajare care poate face diferenta.

Este important sa alegi forma potrivita si o dimensiune a unei carti de vizita adecvata cerintelor tale. Acest lucru influenteaza nu numai marimea textului ci si cantitatea de informatii pe care o poti include, dar comunica si lucruri despre tine.

Atunci cand alegeti modelele, cartile de vizita online trebuie sa tina cont de trei elemente principale, pentru a fi relevante si eficiente: intai de toate, de specificul domeniului de activitate, apoi de audienta pe care o targhetezi si, nu in ultimul rand, de modul in care iti propui sa-ti pozitionezi brandul. Depasind etapa strategiei de marketing si raportandu-ne strict la cea de implementare, variabilele pe care trebuie sa le iei in calcul sunt dimensiunea cartii de vizita, forma ei, materialul de productie, grosimea si particularitatile acestuia, cromatica, finisajele si eventualele limitari tehnice.

Promovare cu ajutorul cartilor de vizita.

Mediul online a luat amploare in ultima perioada si toata lumea este cu gandul doar la SEO, dar atunci cand esti la un eveniment unde poti atrage clienti si parteneri de afaceri noi, cel mai usor este sa oferi o carte de vizita.

Nu este nimic mai simplu decat oferirea cartilor de vizita personalizate cu numele, numarul de telefon, site-ul web si logo-ul companiei. Iar promovarea cu ajutorul cartilor de vizita poate fi facuta foarte usor la diferite evenimente legate de mediul online.

  • Participarea la evenimente de specialitate favorizeaza interactiunea directa cu competitorii tai si reprezinta oportunitati ideale pentru a-ti promova propriul produs si a construi relatii de afaceri cu alti profesionisti pentru a va dezvolta impreuna.
  • Nu rata momentele de networking, discuta cu ceilalti participanti, afla ce business au, schimba carti de vizita, fii proactiv si curios.
  • Poti imparti carti de vizita la intalniri de afaceri, la prezentari ale firmei sau in pauzele de la conferintele la care participi ca persoana fizica sau reprezentant al unei firme.

De asemenea, oferind o carte de vizita interlocutorului poti afla mai multe si despre cealalta persoana, care se va simti motivata sa iti ofere o carte de vizita si astfel se poate lega o conversatie, poti gasi modalitati interesante de a relationa cu ceilalti si, poate, posibilitati de afaceri in care ambele parti pot castiga.

Fiecare brand este unic, iar cartile de vizita care il promoveaza trebuie sa fie la fel. Daca modelul tau de business este neconventional, da cartii tale de vizita forma acestuia. Cartile de vizita nu trebuie sa fie doar dreptunghiulare, ele pot avea colturile rotunjite, pot fi patrate, rotunde sau de diferite forme speciale.

Cartile de vizita denota profesionalism şi pregatire

Imaginea este totul. A comanda carti de vizita online si a avea la dispozitie oricand una, arata o planificare adecvata si ofera un aspect profesional.

Cartile de vizita online sunt un instrument puternic pentru cresterea afacerii pe care o ai. Cand iti construiesti afacerea, brandingul ar trebui sa faca parte din strategia ta pe termen lung pentru ca ii ajuta pe potentialii si actualii clienti sa-si aminteasca de afacerea ta si de ofertele tale.

Ele dau o fata afacerii tale. Cartile de vizita reprezinta vizual identitatea afacerii tale. Ele dau o fata brandului tau atunci cand contactele le privesc, amintindu-le cine esti si ce faci.

De aceea, trebuie sa ai modelul care te reprezinta. eKarioka iti ofera cea mai simpla si ieftina metoda de printare carti de vizita.