Cum alegem scaunele pentru domeniul horeca?

Domeniu horeca s-a dezvoltat de-a lungul timpului in acord cu exigentele clientilor. Fie ca este vorba de restaurante, cafenele sau hoteluri, pe langa calitatea serviciilor oferite, conteaza extrem de mult aspectul spatiului in care clientul se bucura de aceste servicii.

Clientii par tot mai atrasi de localurile tematice, care spun o poveste si recreeaza o atmosfera care nu poate fi intalnita altundeva. Pentru a genera acest efect, fiecare piesa trebuie aleasa cu grija, respectand atat dimensiunea estetica, cat si caracterul functional.

Fie ca doriti sa amenajati interiorul unui restaurant sau receptia unui hotel, scaunele reprezinta o piesa extrem de importanta, care influenteaza major gradul de confort de care se bucura clientii.

De ce trebuie sa tineti cont pentru a alege scaunele potrivite?

  • Confortul oferit este unul dintre cele mai semnificative aspecte. Un scaun comod va indemna clentii sa petreaca mai mult timp in restaurant sau va transforma asteptarea primirii camerei intr-o experienta mai placuta.
  • Design-ul si paleta cromatica trebuie sa fie racordate la celelalte piese din incapere si la nuantele alese pentru decor. In functie de stilul general ales, trebuie sa optati si pentru modelul scaunelor. Este mai simplu sa achizionati acelasi tip de scaune pentru a nu rezulta un efect neplacut si a nu incarca prea mult din punct de vedere vizual. Acest lucru nu se aplica, insa, scaunelor destinate barului deoarece acestea trebuie sa fie mai inalte.
  • Durabilitatea produselor constituie un avantaj din punct de vedere financiar. Desi investitia initiala va fi mai ridicata, in timp va veti amortiza investitia si nu veti fi nevoiti sa inlocuiti piesele de mobilier foarte des. De aceea, este indicat sa optati pentru produse realizate din materiale calitative, rezistente, capabile sa sustina inclusiv greutati peste medie. Aceste codiții sunt generale pentru toate piesele de mobilier restaurante.
  • Scaunele trebuie sa poata fi curatate cu usurinta. Pentru ca vor fi utilizate de un numar mare de oameni, sunt mai greu de intretinut. Cea mai simpla varianta sunt scaunele fara tapiserie, care pot fi sterse cu usurinta. Totusi, acestea nu sunt potrivite pentru orice tip de restaurant. In aczul alegerii unor scaune tapitate, materialul trebuie sa fie calitativ si sa suporte o curatare frecventa.
  • Nu in ultimul timp, trebuie sa aveti in vedere daca veti utiliza scaunele in interior sau exterior. Materialele destinate mobilierului pentru exterior trebuie sa fie mai rezistente la umezeala si sa nu aiba o greutate prea mare pentru a fi mai usor mobile.

La WeDeco veti gasi scaune horeca, potrivite atat pentru restaurante, cafenele, terase sau hoteluri, capabile sa se ridice la nivelul asteptarilor. Indiferent Investitia in propria afacere este una de lunga durata. Satisfactia clientilor va fi si satisfactia ta. Calitatea si confortul ii vor determina intotdeauna pe clienti sa treaca pragul unui local din nou si din nou!