Ce accesorii sanitare îți sunt necesare de la Grohe? Află de aici

Amenajarea băii de acasă presupune o atenție sporită când vine vorba despre obiectele în care investești, pentru că acestea îți pot oferi confortul de care ai nevoie.

În acest sens, Grohe:https://www.baterii-lux.ro/ îți pune la dispoziție o varietate de accesorii de baie excelente, realizate din materiale de top, aspectuoase ca design, dar și simplu de folosit. Descoperă din rândurile de mai jos care sunt cele mai interesante și mai practice, spre care să te îndrepți.

Dispensere de săpun Grohe

Folosești de regulă săpun lichid acasă, însă îți dorești un accesoriu modern și interesant, în care să poți pune săpunul, pentru a-l folosi cât mai ușor? Producătorul german îți oferă ocazia de a alege dintr-o multitudine de modele deosebite. Dispenserele pot fi simple, ca cele pe care le așezi direct pe lavoar sau pot avea suporturi încastrabile în perete, iar astfel de bucuri de un lavoar mereu liber. De asemenea, este bine să știi că dispenserele sunt variate și ca volum: dacă unele sunt micuțe, ideale pentru familii de 2 persoane, altele sunt mai generoase, ale căror rezervă este suficientă pentru o utilizare îndelungată.

Inele de prosoape

Printre accesoriile de baie, pe care le mai găsești pe piață se numără și inelele de prosoape. Acestea sunt obiecte moderne, pe care le poți folosi pentru a atârna atât prosoapele de față, cât și prosoapele de corp. Cât despre montaj, le poți fixa direct în perete, preferabil cât mai aproape de lavoar ori de cabina de duș sau de cadă.

Suporturi pentru prosoape

Dacă preferi suporturile clasice de prosoape, poți alege unele simple, unele duble sau unele triple. Ele sunt potrivite mai degrabă pentru familii. De asemenea, este bine să știi că suporturile pot avea lungimi diferite, iar prinderea lor în perete se face foarte ușor, în numai câteva momente. Totodată, suporturile sunt variate ca design. Poți alege, astfel, modele cromate, argintii sau modele colorate, în funcție de design-ul întregii băi.

Suporturi pentru hârtia igienică

Nu uita nici de suporturile pentru hârtia igienică! Acestea trebuie să fie nelipsite din baia ta, întrucât astfel poți păstra hârtia cât mai aproape de vasul de toaletă, atunci când ai nevoie de ea. Pe piață găsești suporturi simple ori cu capac. Cele din a doua categorie îți protejează hârtia de praful care s-ar putea depune pe ea în timp. Cromatic, și suporturile sunt variate: studiază cât mai multe modele, înainte de a lua o decizie!

Perii de toaletă

Cu ajutorul periilor de toaletă poți păstra vasul de toaletă întotdeauna curat, fără a fi nevoit să îl igienizezi cu ajutorul buretelui. Cât despre modele pe care le ai la dispoziție, te poți orienta către periile pe care le așezi direct pe podea sau către cele cu suporturi încastrabile în perete.

Savoniere

Savonierele reprezintă, de asemenea, accesorii de baie interesante și moderne. Aici poți păstra săpunul solid, dacă folosești astfel de produse de îngrijire personală. Savonierele pot fi rotunde, dreptunghiulare sau pătrate, rămânând la alegerea ta care este varianta ideală.

Pachete complete

Dacă vrei să fii sigur că toate accesoriile de baie în care investești fac parte din aceeași gamă, alege pachetele complete, care conțin toate obiectele de care ai nevoie pentru a te bucura de confort acasă. Pe ambalaj vei găsi întotdeauna o descriere succintă, din care îți poți da seama care sunt obiectele din fiecare pachet.

Baterii-Lux.roîți este alături, fiind locul de unde poți comanda o varietate de obiecte sanitare de top. De la coloane dus Baterii-Lux, până la accesorii de baie, dar și baterii de lavoar, de bucătărie ori de duș – toate îți sunt la dispoziție. Pe acestea le primești direct la tine acasă, în numai câteva momente.

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872