Brazii artficiali si beneficiile acestora

               Pe langa molid si alte conifere, brazii sunt de preferinta folositi ca pomi de Craciun. Dar pomii de Craciun artificiali sunt, de asemenea, o alternativa reala in aceste zile: cu greu difera optic de omologii lor naturali si au numeroase avantaje.

               In comparatie cu copacii de Craciun adevarati, exemplarele artificiale au avantajul ca nu pierd ace. In consecinta, in sezonul de Craciun nu vor exista episoade de facut curatenie. Toti pomii de Craciun artificiali sunt fabricati din materiale ignifuge . De asemenea, bradul se poate decora cu lumanari adevarate.

Pomii de Craciun artificiali sunt proiectati pentru o viata utila de aproximativ 10 ani. In acest fel, nu numai ca se vor economisi o multime de bani pe termen lung, dar se va actiona si in interesul mediului. Milioane de brazi sunt taiati anual numai de Craciun si provin adesea din cultivarea daunatoare mediului. Fiecare brad artificial impresioneaza prin aspectul sau aproape perfect : ramurile sunt colorate intr-un verde bogat si devin uniform mai scurte de jos in sus. In plus, exista o selectie larga de diferite dimensiuni disponibile, astfel incat sa se poata gasi cu usurinta un copac care sa se potriveasca situatiei individuale de viata. Brazii adevarati secreta uleiuri esentiale care provoaca reactii alergice la multi oameni. Bradurile artificiale, pe de alta parte, sunt pe deplin potrivite pentru persoanele care sufera de alergii. Mare atentie insa, chiar daca se vor folosi lumanari adevarate pentru decorarea bradului artificial, acesta nu se va lasa nesupravegheat.

Pomii de Craciun oferiti uneori difera foarte mult unul de celalalt in ceea ce priveste aspectul si prelucrarea generala. Atunci cand se va cumpara un brad artificial, ar trebui sa apara intotdeauna unele intrebari. Cand vine vorba despre dimensiune, inainte de a decide bradul, trebuie decis unde se va aseza bradul de Craciun. Apoi se va putea masura spatiul disponibil si se va putea ajusta diametrul si inaltimea bradului artificial in consecinta.

Cand vine vorba despre culoare si simetrie, daca se doreste cel mai natural rezultat posibil, ar trebui evitati copacii cu ace intr-un verde aprins. Variantele care au nuante de culoare naturale, restranse, sunt mai bune. Mai presus de toate, se va asigura ca arborele nu este pastrat intr-o singura culoare : copacii adevarati sunt, de asemenea, alcatuiti din diferite nuante de culoare, care ofera impreuna un aspect natural. Acelasi lucru este valabil si pentru simetria arborelui. Brazii reali si alte conifere nu au crescut niciodata perfect simetric. Unii pomi de Craciun artificiali respecta aceasta conditie naturala, deoarece nu sunt, de asemenea, perfect simetrici. Cu toate acestea, atat in ceea ce priveste culoarea, cat si simetria, se poate decide in totalitate in functie de gustul personal.

Cand vine vorba despre manopera, pomii de Craciun artificiali care sunt fabricati prin turnare prin injectie nu sunt fabricati exclusiv la masina . In special atunci cand vine vorba de compozitia ramurilor, o mare importanta se acorda unei proportii ridicate de lucru manual, care promite un aspect mai natural, pe de o parte, si o durata de valabilitate mai lunga, pe de alta parte.

Pomii de Craciun artificiali sunt realizati din diferite materiale sau in diferite procese. Procesul de turnare prin injectie produce in special copaci de inalta calitate, care se caracterizeaza prin ace realiste si colorare naturala . In plus, exemplarele respective difera prin designul si sfera de livrare.

In afara de pomii de Craciun mari, sub care se gasesc cadouri, sunt disponibili si mini-brazi artificiali de Craciun. Acestea sunt, de preferinta, asezati pe comode sau mese si seteaza accente frumoase, de Craciun. Atunci cand este momentul decorarii pomului de Craciun, este in primul rand important sa se asigure ca imaginea generala este consecventa.