Branduri de lux pre-owned

Conform materialului realizat de Bianca Dragomir in Cosmopolitan, stilul se educă, se construieşte şi se personalizează conform propriei tale personalităţi. Există foarte puţine limite atunci când vine vorba de stil, iar creativitatea are locul ei de cinste când alegi şi asortezi. De fapt, trăim în cea mai libertină perioadă a modei iar, aşa cum îmi spune mereu colega mea Cătălina, parafrazând: poţi purta orice cu atitudinea potrivită.

Există totuşi un impediment pe care de multe ori ne este ruşine să îl spunem sau chiar să îl auzim cu voce tare: banii. Însă, vă sfătuim să nu renunţaţi la visele sau dorinţele voastre, ci să fiţi şi mai creative şi mai spontane când vă gândiţi la costuri. Pentru că poţi merge oricând la o petrecere cu o rochie de la Tom Ford sau o geantă Chanel. Credeţi-ne pe cuvânt! Una dintre soluţiile cele mai eficiente este să găsiţi locurile unde puteţi descoperi haine ale unor brand-uri de lux, la costuri accesibile: pre-owned. Pentru mine, a fost revelator când am intrat pe uşa Snobbish Society.

Dincolo de eleganţa locului, Loredana – cea care deţine conceptul, în parteneriat cu Yls boutique, prin intermediul căreia zeci de femei îşi găsesc aerul sofisticat – m-a primit de parcă de cunoşteam dintotdeauna. Cu sfaturi, cu căldură, Loredana m-a condus prin camerele pline cu pantofi, rochii, genţi, pălării… mi-am trăit la propriul visul Sex and The City. Dincolo de combinaţiile pe care le poţi face cum crezi tu că este mai bine, Loredana are pe câte un manechin şi ţinute realizate de ea, cu atenţie la detalii, schimbând complet o ţinută accesibilă cu un element (ochelari, geantă, pantofi) care merită toti banii.

Puteţi descoperi numeroase variante pentru această perioadă din an cu o scurtă vizită cu prietenele la Snobbish Society, chiar lângă Gargantua Dorobanţi sau pe Instagram: snobbish_society.

Între timp, visez la acest cardigan din caşmir pentru că… visele devin realitate. Sărbători fericite!