Bergenbier revine alaturi de tricolori si este noul sponsor oficial al Echipei Nationale de fotbal a Romaniei

[ad_1]

Federația Română de Fotbal și Bergenbier S.A. anunță încheierea unui nou contract de sponsorizare, producătorul de bere revenind în familia tricolorilor după o pauză de 4 ani. Noul contract de sponsorizare este valabil până la finalul anului 2026, anunta frf.ro.

Salut revenirea brandului Bergenbier în familia echipei naționale, un brand care a fost și va rămâne un prieten apropiat al fotbalui românesc. Acest nou contract este o dovadă a faptului că prieteniile adevărate rezistă în timp. Sunt sigur că, la fel ca și în anii trecuți, împreună putem realiza lucruri importante pentru dezvoltarea celui mai iubit sport din țara noastră. Alături de acest partener de încredere, echipa națională s-a calificat la Euro 2016 după aproape un deceniu de absență de la turneele finale. Sperăm și avem încredere că anul acesta Echipa Națională va reveni în elita fotbalului european, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Bergenbier este unul dintre sponsorii Echipei Naționale care a stat până acum cel mai mult alături de tricolori, fiind aproape de echipă timp de 14 ani, între 1998 și 2008, reluând apoi sponsorizarea în perioada 2015 – 2019.

Avem o istorie bogată cu sportul-rege din țara noastră și ne bucurăm să fim din nou sponsori oficiali ai Echipei Naționale de fotbal a României. Tricoul Naționalei a fost mulți ani asociat cu Bergenbier, timp în care am trăit victorii importante, am cântat imnul României alături de suporteri, am fost promoteri ai comportamentelor responsabile. Prietenii știu să se susțină reciproc, iar Bergenbier este un partener de tradiție al tricolorilor. Vom fi în tribune toți în galben, toți pentru România!”, a spus Mihai Voicu, General Manager Bergenbier S.A.

Producătorul de bere va susține tricolorii în campaniile de calificare la Campionatul European din 2024 și la Cupa Mondială din 2026 ale echipei pregatita de catre Edi Iordanescu.

Articolul Bergenbier revine alaturi de tricolori si este noul sponsor oficial al Echipei Nationale de fotbal a Romaniei apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]