Aventura in Natura – Petrecem impreuna: tabara organizata de Primaria comunei Terebesti pentru copii

Una dintre prerogativele cele mai importante ale unei administratii locale in epoca modernă este aceea de a  se implica in educatia si ridicarea calitatii vietii a cetatenilor si copiilor din zonele rurale.

Primaria comunei Terebesti, prin doamna primar Mariana Avorniciti impreuna cu Asociatia CaiacSMile si Asociatia pentru Copii si Tineri 4U, au pregatit tabere gratuite pentru o perioada de trei zile, copiilor din trei localitati rurale Gelu, Terebesti, Piscari  din judetul Satu Mare.

Putin copiii din mediul rural au sansa sa petreaca intr-o tabara organizata si totusi datorita implicarii autoritatii  local administrative si celor doua asociatii le aratam celor mici cum sa-si dezvolte creativitatea, le stimulam imaginatia, munca in echipa.

Copii vor socializa, vor participa la activitatile taberei de caiac, self rescue, conduse de Stancovici Ionut si echipa CaiacSMile

Toate activitățile din tabara CaiacSMile sunt special concepute pentru a implica, stimula și dezvolta abilitățile copiilor, îmbinând distracția cu învățarea printr-un program echilibrat, creat de specialiști.

Activitățile de zi se vor desfășura în aer liber și vor include jocuri și antrenamente de echipă pe placul celor mici, iar scopul acesteia este de a le arăta copiilor că mișcarea în aer liber este foarte distractivă atunci când este practicată alături de alți copii și de jocurile preferate.

Detaliile acestui eveniment le gasiti pe: www.primariaterebesti.ro