Alley-oop la Popeyes!

[ad_1]

CSO Voluntari și Popeyes România aduc vibeul duminicilor americane, pe 2 aprilie 2023, de la ora 12:00, în locația Popeyes din Lemon Retail Park.  Atmosfera va fi exact ca peste Ocean – muzică hip-hop în boxe, puiul acela gustos cum doar la Popeyes găsești, concursuri cu premii, înghețată din partea casei și niște gazde pe măsura evenimentului: baschetbaliștii americani de la CSO Voluntari!

Toddrick Gotcher, Maurice Watson, Eric Thompson, Dom Morris și Tekele Cotton au primit ”cartea verde” pentru transfer în echipa Popeyes! Contractul este limitat ca timp – de la 12:00 la 13:30 – așa că ați face bine să ajungeți la ora prânzului pentru a-i vedea în acțiune pe băieți!

Aceștia vă vor servi cu tot ce vă poftește inima – de la Poppy boxuri, la crispy tenders, sandwichuri sau aripioare – sugerându-vă ce cartofi sau sosuri ar trebui să alegeți pentru ca prânzul de duminică să fie unul autentic, 100% american! Îi veți găsi și la Drive-Thru dar și în locație, fiind ușor de recunoscut după zâmbet, glume și, desigur, înălțime.

După ce ați mâncat bine, vă așteptăm la coșul nostru de baschet pentru a intra în lupta pentru premii. Cât vă așteptați rândul puteți lua autografe de la baschetbaliștii Voluntariului sau puteți savura o înghețată delicioasă, din partea casei.

Storyurile, selfieurile și reelurile pe Insta sau Tik-Tok nu doar că sunt permise dar sunt și recomandate, cu taguri către Eric, TG, Kel & Co și hashtagurile #LoveThatChicken & #WeTheSouth. Așa veți intra în cursa pentru 6 invitații VIP la derbyul dintre CSO Voluntari și U BT Cluj Napoca, programat marți, 4 aprilie, de la ora 18:00, în Sala Gabriela Szabo.

Articolul Alley-oop la Popeyes! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]