400.000 de euro pentru panouri fotovoltaice la bazele FRF de la Mogosoaia si Buftea

[ad_1]

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, vineri, 3 martie 2023, cu unanimitate de voturi, încheierea contractului de achiziţie şi montaj sisteme fotovoltaice la sediul federaţiei şi la bazele din Mogoşoaia şi Buftea.

“Astăzi am aprobat o investiţie de aproximativ 400.000 de euro pentru montarea unui sistem de panouri fotovoltaice la clădirea centrală a federaţiei precum şi la cele două baze sportive pe care le administrăm la Mogoşoaia şi Buftea. Pasul următor este aplicăm pentru o certificare de management de mediu ISO 14001. Noi şi federaţia portugheză vom fi primele două federaţii de fotbal din Europa cu un asemenea certificat”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Articolul 400.000 de euro pentru panouri fotovoltaice la bazele FRF de la Mogosoaia si Buftea apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Succes Grup - compania dumneavoastra de servicii integrate - marketing, presa, consultanta, software - Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la contact@succes-grup.ro sau la telefon 0771.430.955.

Learn More →