3 secrete despre jocurile de noroc pe care ar trebui să le știi 

Jocurile de noroc pot fi extrem de tentante pentru multă lume, dar dacă nu știi cum să joci poți să aluneci pe o pantă greșită și nesănătoasă. Există câteva lucruri pe care ar trebui să le știi pentru a te asigura că joci responsabil și există niște limite autoimpuse care să te ajute să nu exagerezi. În acest articol, poți descoperi 3 dintre secretele pe care orice jucător ar trebui să le știe despre jocurile de noroc și cum trebuie ele jucate în siguranță. Aceste sfaturi sunt utile atât pentru începători – pentru a-și forma niște obiceiuri bune de la început – cât și pentru cei care au deja experiență – pentru a învăța să marcheze niște limite personale. 

Vezi aici cele 3 secrete esențiale despre jocurile de noroc care te pot ajuta să joci responsabil:

Care sunt limitele autoimpuse de tine 

Cel mai important este să te asiguri de la început că îți setezi niște limite proprii sănătoase care să te împiedice să ajungi în stadiul de adicție. Să zicem că îți plac jocurile cu păcănele cu fructe gratis, cum sunt cele de pe Deluxe Casino Bonus, ei bine asigură-te că ai un anumite număr de minute pe zi sau săptămână în care te poți relaxa făcând această activitate. O metodă bună ar fi să îți setezi o anumită zi, cum ar fi sâmbăta sau duminica când te poți delecta cu activitatea respectivă. Dacă vezi că începi să depășești limita încearcă să-ți restricționezi cumva accesul pentru a te asigura că păstrezi acele intervale despre care vorbeam inițial. 

Ce permite legislația din România 

Pentru început trebuie să știi că există chiar o instituție publică separată ce se ocupă cu reglementarea jocurilor de noroc în România. Este vorba de ONJN – Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc – care este în subordinea Ministerului Finanțelor. De ce există această instituție? Tocmai pentru că industria jocurilor de noroc este extrem de dezvoltată la noi în țară și este necesar să existe niște reglementări din partea unei instituții cu autoritate în acest sens. Principala activitatea a instituției este reglementare pieței, adică jocurile de noroc trebuie să aibă loc în anumite cadre organizate. Iar ca să luăm spre exemplificare și câteva aspecte pozitive implementate, ar fi următoarele: obligativitatea operatorilor de a permite jucătorilor să depună și să retragă sume direct în lei, posibilitatea depunerii plângerilor în cazul efectuării unei nedreptăți ș.a.

Ce posibile strategii ai putea folosi 

Chiar dacă sunt jocuri ce au la bază ideea de noroc și nu pot fi influențate într-o măsură foarte mare, există totuși anumite strategii care te pot ajuta să ajungi mai aproape de un posibil câștig. Dacă vorbim de jocurile de cărți, blufatul este o practică comună printre jucători, pentru a se induce în eroare unii pe ceilalți. Evident dacă ai o mână proastă strategia s-ar putea să nu te ajute, însă în funcție de norocul celorlalți se poate dovedi cu adevărat practică. 

Așadar, acestea au fost cele 3 secrete care te pot ajuta să intri în lumea jocurilor de noroc și să te bucuri de ele în siguranță și responsabil.

Sursă foto: unsplash.com