3 motive pentru care merită să te apuci de airsoft

Sunt foarte multe motive și detalii despre care putem vorbi zile întregi în favoarea acestui sport. Airsoft a devenit unul din cele mai populare sporturi la nivel mondial, ce atrage milioane de jucători anual în competiții de talie mondială.

Este un joc foarte realist

Cel mai interesant la acest joc este faptul că simularea unui conflict militar este foarte aproape de realitate. Două echipe se strâng laolaltă pentru a se confrunta până cel mai bun câștigă. Se fac strategii la fel ca la război, pentru a găsi rolurile ideale ale fiecărui jucător. Pentru a practica acest sport, ai nevoie de o replică de armă foarte asemănătoare cu o armă reală, folosești echipamente militare și te joci pe un teren ce imită frontul de război.

Replici de arme foarte realiste

Dacă nu ești un fin cunoscător, parcă ai zice la prima vedere că jucătorii chiar folosesc arme reale, dar nu este așa. Replicile de arme utilizate în airsoft București sunt arme adaptate pentru acest sport. Muniția utilizată este din bile de plastic. Acestea nu pot provoca răni letale, dar pot face leziuni dureroase dacă jucătorul care trage nu respectă regulile de joc. În airsoft regulamentul este ca o biblie fiindcă jucătorii trebuie să fie fair play și să cunoască toate regulile. În caz contrar, există riscul unor incidente grave pe terenul de joc.

Replicile de arme sunt alimentate cu energie electrică, gaz comprimat sau sisteme mai simple cu arc sau piston. Armele electrice sunt cele mai populare în rândul jucătorilor începători. Autonomia și precizia bună oferă un avantaj jucătorilor pe teren. Dar și celelalte tipuri de arme sunt la mare căutare, de cei care vor o experiență cât mai realistă.

Echipamente militare la cele mai înalte standarde

În jocul de airsoft ai parte de cele mai tari echipamente militare. Te poți echipa fix ca un soldat adevărat deoarece cei de la NRG au pregătite zeci de modele de veste, bocanci militari, căști, ochelari de protecție și alte accesorii. Echipamentul trebuie să fie adaptat în funcție de stilul tău de joc. Dacă ești un jucător pro-activ pe teren, atunci nu poți căra un echipament care îți va slăbi dexteritatea și mobilitatea.

Acestea sunt doar câteva din lucrurile care te vor face să te îndrăgostești de acest sport. Dacă îți place adrenalina și jocurile de acțiune, atunci airsoftul este jocul perfect pentru tine. Strânge gașca, echipați-vă corespunzător și vedeți cine este cel mai bun.