Campioanele României au jucat magistral în ultimul meci din Grupa B a Bucharest Trophy 2015: CSM București – Vardar Skopje (Macedonia) 35-28 (20-12). Tigroaicele au reușit un joc perfect în fața echipei clasate pe locul trei la ultima ediție a Ligii Campionilor și s-au calificat astfel în finala competiției găzduite de Sala Polivalentă din Capitală.
Duminică, de la ora 18:00, CSM București va juca pentru trofeu cu Buducnost Podgorica (Muntenegru), echipă ce a câștigat Grupa A la golaveraj. Sâmbătă, Buducnost a fost învinsă de HCM Baia Mare, scor 23-22, astfel că toate cele trei echipe din Grupa A au avut câte două puncte. Departajarea s-a făcut la golaverajul general, unde Buducnost a avut +2, Rostov Don +1, iar HCM Baia Mare -3. Finala turneului este una cu repetiție, aceleași echipe jucând pentru trofeu și anul trecut. În 2014, CSMB a învins în ultimul act pe Buducnost cu 24-20.
CSMB a jucat, în meciul cu Vardar, așa cum și-ar dori orice suporter care visează frumos în această ediție de campionat. Cu o linie de 9 metri mobilă și imposibil de oprit, formată din Isabelle Gulden – Ana Paula Rodrigues – Line Jorgensen, dar și cu un portar în zi de excepție (Mayssa Pessoa a adunat până la final 18 intervenții), trupa antrenoarei Mette Klit a dat recital în prima repriză. În fața unei echipe cu destule vedete, CSMB a pus încă din minutul 23 o diferență de 10 goluri față de Vardar (17-7).
Campioana României a dat dovadă de atitudine pe tot parcursul celor 60 de minute ale jocului și chiar dacă au fost făcute schimbări în toate liniile, avantajul s-a păstrat pe tabelă. În teren a intrat, pentru prima oară în acest sezon, și Linnea Torstensson. Puternicul inter nu și-a trecut numele pe lista marcatoarelor, dar și-a pus în valoare coechipierele în atac.
Cu 9 goluri marcate, toate din acțiune, Line Jorgensen a fost jucătoarea meciului, dar pentru modul în care au evoluat merită felicitări toate jucătoarele.
CSM București: Pessoa 19 intervenţii, Iordache 1 intervenţie - Rodrigues 5, Gullden 6, Fachinello 2, Fisker 2, Manea 2, Jorgensen 9, Vărzaru 2, Vetkova 2, Brădeanu, Curea, Martin 3, Torstensson, Nan, Bazaliu 2.
Programul zilei de duminică
Ora 13:00 (locurile 5-6): HCM Baia Mare – Corona Brașov
Ora 15:30 (locurile 3-4): Rostov Don – Vardar Skopje
Ora 18:00 (locurile 1-2): CSM București – Buducnost Podgorica

Ultimele stiri

Tigroaicele castiga pentru al doilea an consecutiv Bucharest Trophy. In finala: CSM – Buducnost 27-26

August 24, 2015

Bucureștiul a găzduit, timp de patru zile, între 20 și 23 august, cel mai important turneu amical al verii la handbal feminin. Cinci echipe de Liga Campionilor, plus o formație de top din România, s-au întrecut în cadrul unei distribuții ce poate rivaliza oricând cu o fază superioară a celei mai importante competiții de pe continent.

Finala de vis: CSM București – Buducnost. Tigroaicele, calificare strălucitoare în ultimul act

August 22, 2015
Campioanele României au jucat magistral în ultimul meci din Grupa B a Bucharest Trophy 2015: CSM București – Vardar Skopje (Macedonia) 35-28 (20-12). Tigroaicele au reușit un joc perfect în fața echipei clasate pe locul trei la ultima ediție a Ligii Campionilor și s-au calificat astfel în finala competiției găzduite de Sala Polivalentă din Capitală.

ACREDITARI

Pentru a lua parte la desfășurarea evenimentului Bucharest Trophy 2015 în calitate de reprezentant mass-media, vă rugăm citiți conditiile, apoi completați formularul de acreditare. În cazul fotografilor, trimiteti solicitarea împreuna cu acest regulament semnat si scanat pe adresa de email pr (arond) bucharest-trophy.ro.

IMPORTANT: La solicitarea dumneavoastră, vă putem pune la dispoziție masă și scaun pentru laptop.

Termenul limită pentru acreditări, atât presă, cât și fotografi, este 14.08.2015, ora 12.